Πάτρα - Απίστευτο: Ο περιπτεράς καταδίωξε πελάτη του - Πώς προσπάθησε να ξεφορτωθεί πλαστά χαρτονομίσματα - ΝΕΟΤΕΡΑ

ΝΕΟΤΕΡΑ:

Μετά από έρευνες της Αστυνομίας συνελήφθησαν στην περιοχή του Αιγίου, το βράδυ της Παρασκευής, ένας άνδρα και μια γυναίκα (πιθανότατα συνεργός του) που φέρονται να ήταν οι επιτήδειοι που επιχείρησαν να εξαπατήσουν ιδιοκτήτες επιχειρήσεων πληρώνοντας με πλαστά χαρτονομίσματα.

ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή σε περίπτερο της οδού Ανθείας, με θύμα έναν ανυποψίαστο ιδιοκτήτη περιπτέρου.

Ένας άνδρας έφτασε στο περίπτερο ζητώντας ένα πακέτο τσιγάρα και πληρώνοντας με χαρτονόμισμα των 50 ευρώ.

Ο περιπτεράς του έδωσε τα τσιγάρα και τα ρέστα του, δηλαδή ποσό περίπου 45 ευρώ.

Όμως αφού ο "πελάτης" απομακρύνθηκε από το περίπτερο, ο ιδιοκτήτης του αντιλήφθηκε ότι το χαρτονόμισμα των 50 ευρώ ήταν πλαστό!

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, κάλεσε άμεσα φιλικά και συγγενικά του πρόσωπα που έφτασαν στο σημείο, ξεκινώντας μαζί του το... ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του απατεώνα.

Μέσα στην ατυχία του, στάθηκε τυχερός, αφού ο "πελάτης" εντοπίστηκε στο ακριβώς επόμενο περίπτερο, όπου ήδη αγόραζε ένα πακέτο τσιγάρα και πλήρωνε με χαρτονόμισμα των 50 ευρώ!

Μη μπορώντας να πιστέψει στο θράσος του και σε όσα έβλεπε μπροστά του, ο περιπτεράς του επιτέθηκε, αρπάζοντας τα 45 ευρώ αλλά και το πακέτο με τα τσιγάρα που του έδωσε, με τον άνδρα να τρέπεται σε φυγή.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για τα δύο περιστατικά και ήδη αναζητεί τον... επιτήδειο που προσπαθεί να γεμίσει την αγορά με πλαστά χαρτονομίσματα.