Μεσολόγγι: Αναισθησιολόγος δεν ...ένιωθε έτοιμη ψυχολογικά να ναρκώσει έγκυο για να γεννήσει!

Τι καταγγέλλει ο σύζυγός της

Σε μεγάλη περιπέτεια αλλά και σε κίνδυνο, μπήκε μια γυναίκα, που την Δευτέρα ήταν έτοιμη να γεννήσει στην μαιευτική κλινική στο νοσοκομείο στο Μεσολόγγι.

Σύμφωνα με το npress.gr, η γυναίκα μπήκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου την Κυριακή και την Δευτέρα ξεκίνησε η διαδικασία για την καισαρική. Ενώ έγιναν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι για το παιδί και τη μητέρα, και ξεκίνησαν και την διαδικασία για το κλύσμα, όλα ξαφνικά διακόπηκαν, όταν έφτασε η αναισθησιολόγος.

Όπως καταγγέλλει ο σύζυγός της εγκύου, η αναισθησιολόγος αρνήθηκε να ναρκώσει την έγκυο.

«Τι ήρθατε να κάνετε εδώ; Εμείς είμαστε μικρή μονάδα. Δεν μπορώ να σας αναλάβω. Δεν νιώθω έτοιμη ψυχολογικά να σας αναλάβω. Ελάτε μετά τις 28 που θα επιστρέψει ο διευθυντής από τις διακοπές να σας αναλάβει.» φέρεται να τους είπε, αφήνοντάς τους… κάγκελο!

Ο λόγος που η αναισθησιολόγος αρνήθηκε να προχωρήσει την διαδικασία, είναι ότι η γυναίκα έχει παραπανίσια κιλά. Όμως λέει ο σύζυγος, στο 1ο της παιδί, είχε 30 επιπλέον κιλά, έκπληκτος που δεν προχώρησε η γέννα.

Έτσι λοιπόν, η έγκυος γυναίκα, εκδιώχθηκε από το νοσοκομείο μετά από τα παραπάνω και βρέθηκε στην Ναύπακτο, σε άσχημη κατάσταση χωρίς να ξέρει τι να κάνει!

 

ΠΗΓΗ

 

Διαβάστε επίσης