Πάτρα: Συνελήφθη 36χρονος για ενδοοικογενειακή βία-Έπιασε τη σύντροφό του από το λαιμό μέσα στο Νοσοκομείο

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24

Στη σύλληψη ενός 36χρονου με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας προχώρησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών.

Όπως πληροφορείται το tempo24.news σε βάρος του άνδρα σχηματίστηκε δικογραφία σύμφωνα με την οποία βιαιοπράγησε σε βάρος της συντρόφου του δύο φορές το τελευταίο χρονικό διάστημα. Την δεύτερη μάλιστα μέσα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας όπου ο κατηγορούμενος είχε διακομιστεί μετά από το πρώτο επεισόδιο στη διάρκεια του οποίου είχε επιτεθεί και πάλι στη σύντροφό του.

Να σημειωθεί μάλιστα πως κατά τη διάρκεια της επίθεσης σε βάρος της γυναίκας στο Νοσοκομείο, ο 36χρονος, γνωστός από παλαιότερη συμμετοχή του σε κυκλώματα της νύχτας, φέρεται να την έπιασε από τον λαιμό, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα.

Όπως είχε γράψει χθες το tempo24.news, επεισοδιακή ήταν η διακομιδή του 36χρονου στο Νοσοκομείο προχθές το βράδυ (ύστερα από το πρώτο επεισόδιο σε βάρος της συντρόφου του) 

 

Οι γιατροί ήταν αδύνατον να τον εξετάσουν και του δώσουν τις πρώτες βοήθειες καθώς ο άνδρας βρισκόταν σε κατάσταση υπερδιέργεσης.

Το επεισόδιο προκάλεσε αναστάτωση σε ασθενείς και συνοδούς που βρίσκονταν στο χώρο του νοσοκομείου αλλά και στο προσωπικό που κάλεσε την Αστυνομία.

Αστυνομικοί μαζί με γιατρούς και νοσηλευτές μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες κατάφεραν τελικά να τον συγκρατήσουν προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Διαβάστε επίσης