Πάτρα: Μάχη για την ζωή του δίνει 4χρονος στην ΜΕΘ Παίδων – Έχει χτυπήσει στο κεφάλι

 

Μάχη για τη ζωή του δίνει ένας 4χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά μετά από πτώση που είχε μέσα στο σπίτι.

Το ατύχημα έγινε στην περιοχή της Άρτας και το αγοράκι μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο. Οι γιατροί προχώρησαν σε όλες τις εξετάσεις και διαπίστωσαν εγκεφαλική αιμορραγία.

Έτσι, το παιδί διασωληνώθηκε και με τη συνοδεία αστυνομίας για να μην χαθεί χρόνος διακομίσθηκε στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα ερευνώνται.

Εξάλλου, άμεσο ήταν το ενδιαφέρον του διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη που από νωρίς το πρωϊ είχε επανειλημμένα τηλεφωνική επικοινωνία με το ιατρικό προσωπικό της μονάδας και τον διευθυντή της για να πληροφορηθεί την κατάσταση της υγείας του παιδιού και εάν χρειαζόταν οιαδήποτε συνδρομή από την πελυρά της Υγεινομικής Περιφέρειας.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας