Νοσοκομείο “Αγ. Ανδρέας”: Εξαγριωμένη γυναίκα επιχείρησε να τραυματίσει με τα νύχια της εργαζόμενους

 

Επίθεση δέχθηκαν εργαζόμενοι του νοσοκομείου “Αγ. Ανδρέας” από γυναίκα που βρισκόταν κυριολεκτικά εκτός εαυτού. 

Ολα συνέβησαν το βράδυ της Πέμπτης, κατά τη διάρκεια της εφημερίας του νοσηλευτηρίου. Η γυναίκα προσήλθε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών, αλλά άγνωστο για ποιους λόγους εξαγριώθηκε σε τέτοιο βαθμό που άρχισε να επιτίθεται σε όποιον έβρισκε μπροστά της. Αρχικά επιτέθηκε σε μια νοσηλεύτρια τραυματίζοντας την, ευτυχώς ελαφρα, με τα νύχια της και στην συνέχεια επιχείρησε ανεπιτυχώς να κάνει το ίδιο και με άνδρα της ασφάλειας που έσπευσε όταν ενημερώθηκε για το επεισόδιο.

Τελικά η γυναίκα απομακρύνθηκε χωρις να δημιουργήσει άλλα ζητήματα και οι εργαζόμενοι συνέχισαν την δουλειά τους , καθώς υπήρχε αρκετός κόσμος στα ΤΕπ που ανέμενε την βοήθειά τους.

Μάλιστα ο επί χρόνια πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων Κ. Πετρόπουλος αναφέρθηκε στο περιστατικό σε σχετική ανάρτησή του, σημειώνοντας:  Ακόμη ένα ΝΕΟ  ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ περιστατικό  στά ΤΕΠ  του Νοσοκομείου μας, ένα περιστατικό ΒΙΑΣ με επίθεση από μια γυναίκα Ασθενή σε Συναδέλφους, σε τραυματιοφορέα και  υπάλληλο της ασφάλειας.  

Από την Ανθούπολη ο 46χρονος με το “καζίνο”! Από ποιους Πατρινούς επιχειρηματίες άρπαξε 270.000 ευρώ

Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Προηγείται ο Αντώνης Κουνάβης για την προεδρία στην ΔΕΕΠ Αχαΐας

Πάτρα: Έκρηξη σε εργοστάσιο στην ΒΙΠΕ – Ένας τραυματίας

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στην περιοχή Θεριανού με δύο νταλίκες – Ένας τραυματίας – Διακοπή κυκλοφορίας ΦΩΤΟ

Οριακή νίκη Κατσιγιάννη στην προεδρία της ΔΕΕΠ Αχαΐας – Ένσταση από Κουνάβη για επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων

Πάτρα: Έριξαν κροτίδα σε σχολικό συγκρότημα – Τραυματίστηκε 12χρονος μαθητής

Πάτρα: Ελεύθερος με όρους και εγγύηση ο επιχειρηματίας για τα ναρκωτικά – Εμφανίστηκε στην Ανακρίτρια ο γιος και “τα πήρε όλα πάνω του”

Πάτρα – Βιασμός 12χρονης: Προφυλακίστηκε ο 16χρονος