Νταίζη Σεμπεκοπούλου: «Δεν με πλησίαζαν οι άντρες γιατί ήμουν με τον Βούρο»

 

 

"Έρχονται τώρα κάποιοι και μου λένε ότι ήταν τρελά ερωτευμένοι μαζί μου" παραδέχεται η Νταίζη Σεμπεκοπούλου.

Η Νταίζη Σεμπεκοπούλου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Μαρία Σοφιανού με αφορμή την θεατρική παράσταση «Όταν ο Μενέλαος συνάντησε την Ελένη». Η γοητευτική ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο κίνημα metoo εξηγώντας πως η ίδια ουδέποτε δέχθηκε κακοποιητική συμπεριφορά μέχρι σήμερα.

Ποια είναι η γνώμη σας για το κίνημα metoo;

Δεν θα ήθελα να σου απαντήσω σε αυτό. Το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι οι άνθρωποι που κακοποιούν γενικώς, είτε ψυχολογικά είτε σωματικά, πρέπει να τιμωρούνται με ανάλογες ποινές. Έχει βασανιστεί πολύς κόσμος. Πρέπει και οι γονείς να μεγαλώνουν σωστά τα παιδιά τους. Για κάποιο λόγο κάνουν αυτά που κάνουν κάποιοι. Δεν μπορεί ένα παιδί να γεννηθεί κακό. Αν ένα πλάσμα μεγαλώνει με αγάπη είναι λίγο δύσκολο να κάνει τέτοια πράγματα. Νομίζω ότι από τους γονείς προέρχονται όλα.

Έχετε δεχτεί ποτέ κακοποιητική συμπεριφορά;

Δεν έχω δεχτεί ποτέ κακοποιητική συμπεριφορά γιατί δεν το άφησα ποτέ να συμβεί. Είναι λίγο πάρε δώσε αυτή η διαδικασία. Φυσικά δεν αναφέρομαι σε ένα παιδί που δεν καταλαβαίνει ή δεν ξέρει. Ο καθένας έχει τη δική του προσωπικότητα. Κάποιος μπορεί να φοβάται. Εμένα οι γονείς μου μου είχαν μάθει να τα λάω όλα και να απαιτώ από τον άλλον να μου φέρεται με ωραίο τρόπο.

Είστε μια πάρα πολύ ωραία γυναίκα. Ποιο είναι το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει κάποιος θαυμαστής για να σας πλησιάσει;

Δεν έχει κάνει κανείς τίποτα. Δεν με πλησίαζαν οι άντρες. Έρχονται τώρα κάποιοι και μου λένε ότι ήταν τρελά ερωτευμένοι μαζί μου αλλά δεν μου το είπαν ποτέ. Όταν τους ρωτούσα γιατί, μου είπαν μα ήσουν με τον Βούρο. Μα εγώ με τον Βούρο έχω χωρίσει εδώ και 26 χρόνια. Κάποιοι ωστόσο μου είχαν γράψει ποιήματα και ωραία γράμματα. Τίποτα ακραίο μόνο τρυφερά.

https://www.zappit.gr/

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ