Tο Olympia Odos App αλλάzει το ταξίδι μας

Η νέα εποχή στον αυτοκινητόδρομο της Ολυμπίας Οδού είναι εδώ

Ενας σύγχρονος αυτοκινητόδρομος που διασχίζει το υπέροχο τοπίο της Βόρειας Πελοποννήσου, κάνει το  ταξίδι μοναδικά απολαυστικό.

Eνας πλήρως ενημερωμένος «συνοδηγός» που γνωρίζει σημεία πολιτιστικού και περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος κατά μήκος της διαδρομής, ενημερώνει για την κίνηση και τις συνθήκες του δρόμου μπροστά και, φυσικά, ξέρει ακριβώς που βρίσκεται ο επόμενος σταθμός ξεκούρασης και το πιο κοντινό βενζινάδικο.

Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό; Η Ολυμπία Οδός το κάνει πραγματικότητα μέσα από το νέο Olympia Odos App.

Συγκεκριμένα, το Olympia Odos App είναι μία ολοκληρωμένη σουίτα υπηρεσιών που δίνει τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες να προγραμματίζουν εύκολα και με ακρίβεια το ταξίδι τους, επιτρέποντας τους να υπολογίζουν το κόστος των διοδίων, να επιλέγουν τη βέλτιστη διαδρομή και να ενημερώνονται σχετικά με την πρόγνωση της κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο.

t26_018.jpg

Δίνεται, επίσης, η δυνατότητα στους χρήστες, μέσω του διαδραστικού χάρτη της εφαρμογής, να εντοπίζουν εγκαίρως σημεία ενδιαφέροντος όπως Σταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών, Χώρους Στάθμευσης και Υγιεινής, εξόδους από τον αυτοκινητόδρομο κ.α. 

Με γνώμονα την ασφάλεια, η εφαρμογή της Ολυμπίας Οδού ειδοποιεί με ηχητικά μηνύματα τους ταξιδιώτες αναφορικά με έκτακτα συμβάντα στον αυτοκινητόδρομο ενώ δίνει τη δυνατότητα για τηλεφωνική σύνδεση με το Κέντρο Έκτακτης Ανάγκης , σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη.

olympiaodos_mobileapp_banner_gr.png

Τα νέα δεν αποτελούν έκπληξη για όσους έχουμε παρακολουθήσει το έργο της εταιρείας, η οποία με κάθε της βήμα αποδεικνύει πως αποτελεί μία από τις πιο καινοτόμες στην Ελλάδα. Μέσω της χρήσης τεχνολογιών αιχμής, η Ολυμπία Οδός φροντίζει να ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη των ταξιδιωτών. Δεν είναι τυχαίο πως από την έναρξη της λειτουργίας της μέχρι σήμερα έχει παρουσιαστεί μείωση κατά 93% των τροχαίων ατυχημάτων στον αυτοκινητόδρομο Ελευσίνα – Κόρινθος – Πάτρα. Επιπλέον, η εταιρεία είναι ο πρώτος αυτοκινητόδρομος στην Ελλάδα που εφάρμοσε το Hybrid, ένα σύστημα που επιτρέπει τη χιλιομετρική χρέωση διοδίων με στόχο τη μείωση των περιβαλλοντικών ρύπων αλλά και τη δικαιότερη χρέωση των ταξιδιωτών.

Συνδυάζοντας καινοτόμες τεχνολογίες και σύγχρονες υποδομές, η εταιρεία καινοτομεί ξανά, μέσα από το Olympia Odos app. Η εφαρμογή, η οποία είναι διαθέσιμη δωρεάν για λειτουργικά συστήματα iOS και Android, προσφέρει υπηρεσίες που αναβαθμίζουν σημαντικά την άνεση και την ασφάλεια στον αυτοκινητόδρομο.

olympia.png

Παράλληλα, με στόχο την ανάδειξη σημείων πολιτιστικού και περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου, η εφαρμογή  αποτελεί και έναν σύγχρονο ταξιδιωτικό οδηγό της Βόρειας Πελοποννήσου με δεκάδες επιλεγμένα αξιοθέατα, στα οποία όλοι οι χρήστες μπορούν να περιηγηθούν εικονικά.

Οι συνδρομητές του πομποδέκτη ΟΛΥΜΠΙΑ PASS ωφελούνται ακόμα περισσότερο, καθώς μπορούν μέσω της εφαρμογής να φορτίσουν ηλεκτρονικά τον πομποδέκτη τους, να παρακολουθούν 24/7 το λογαριασμό τους, να δηλώνουν την απώλεια ή κλοπή του και να επεξεργάζονται τα στοιχεία του προφίλ τους. 

Η νέα εποχή στον αυτοκινητόδρομο της Ολυμπίας Οδού είναι εδώ, στην άκρη του χεριού σας. Κατεβάστε σήμερα κιόλας το Olympia Odos App και απολαύστε ακόμα πιο ασφαλείς κι άνετες διαδρομές.

 

Διαβάστε επίσης