ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση είναι η τελευταία που μπορεί να δίνει μαθήματα πατριωτισμού

 

 

Σκληρή ανακοίνωση - απάντηση στον Τάκη Θεοδωρικάκο από τον ΣΥΡΙΖΑ

Η κυβέρνηση είναι η τελευταία που μπορεί να δίνει μαθήματα πατριωτισμού στον οποιονδήποτε τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του – απάντηση στη δήλωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου.

Χυδαίοι, ψεύτες και επικίνδυνοι

«Όσο καταρρέουν τόσο πιο χυδαίοι, ψεύτες και επικίνδυνοι θα γίνονται» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στο σχόλιο του κ. Θεοδωρικάκου για τις δηλώσεις Τσίπρα και σημειώνει πως «χρέος όλων των προοδευτικών πολιτών είναι να κλείσει όσο πιο γρήγορα γίνεται η θλιβερή και ντροπιαστική για τη χώρα περίοδος της διακυβέρνησης Μητσοτάκη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση Γραφείου Τύπου ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία έχει ως εξής:

«Όσο καταρρέουν τόσο πιο χυδαίοι, ψεύτες και επικίνδυνοι θα γίνονται

Κακοί αντιγραφείς του τραμπισμού

»Η κυβέρνηση του Turkaegean και του Oruc Reis που κόντεψε να φτάσει στη Σαλαμίνα, είναι η τελευταία που μπορεί να δίνει μαθήματα πατριωτισμού στον οποιονδήποτε, πόσω μάλλον στο ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα. Όπως στο σκάνδαλο των υποκλοπών έτσι και στον Έβρο όταν αποκαλύπτονται τα ψέματά τους αρχίζουν επιθέσεις με νέα ψέματα,  χυδαιότητες και συκοφαντίες όπως το σημερινό ακροδεξιό παραλήρημα του τέως Κνίτη, κ. Θεοδωρικάκου…

»Ούτε και εκεί όμως πρωτοτυπούν καθώς αποδεικνύονται κακοί αντιγραφείς του τραμπισμού.

»Είχαμε προειδοποιήσει έγκαιρα ότι όσο αυτή η κυβέρνηση καταρρέει τόσο πιο χυδαία και επικίνδυνη για τη Δημοκρατία και την πολιτική ζωή θα γίνεται.

»Χρέος όλων των προοδευτικών πολιτών είναι να κλείσει όσο πιο γρήγορα γίνεται η θλιβερή και ντροπιαστική για τη χώρα, περίοδος της διακυβέρνησης Μητσοτάκη».

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης