3 προτάσεις τεκίλα για το καλοκαίρι

16/08/2022 | 17:32

Τη βρίσκουμε συχνά σε κοκτέιλ, αλλά την απολαμβάνουμε και σκέτη, σε σφηνάκια ή με μπόλικο πάγο. Τι τεκίλα, λοιπόν, θα επιλέξουμε φέτος; Η Beverage World μας δίνει ιδέες, εμπλουτίζοντας το portfolio της με την προσθήκη τριών νέων tequila brands.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής “Beverages Around the Clock” και προσπαθώντας να ικανοποιήσει όλες τις στιγμές απόλαυσης σε κάθε ώρα και περίσταση της ημέρας, η Beverage World, μέλος του Ομίλου Photos Photiades, ενισχύει ακόμη περισσότερο τη θέση της στην ελληνική αγορά, εμπλουτίζει το portfolio της με την προσθήκη 3 νέων tequila brands και μας προτείνει: San Jose, Topanito και Curado.

Η tequila San Jose παράγεται στην πολιτεία του Jalisco στο Μεξικό (περιοχή από την οποία προέρχονται οι ποιοτικότερες tequilas), αντανακλά – μέσω της ανάγλυφης φιάλης της – όλη την ιστορία του Μεξικό και τους μύθους της φυλής των Αζτέκων και αποτελεί την ιδανική επιλογή για σφηνάκια ή μια δροσιστική margarita λόγω της χαμηλής περιεκτικότητάς της σε αλκοόλ (35%) και του άκρως αρωματικού και ευκολόπιοτου χαρακτήρα της. Είτε στην λευκή (silver) είτε στην κίτρινη (gold) εκδοχή της, η tequila San Jose ήρθε για να μοιραστεί γενναιόδωρα ανάμεσα σε φίλους και για να δημιουργήσει την απόλυτη μεξικάνικη ατμόσφαιρα για ξέφρενα parties!

Διαβάστε περισσότερα

Τραγωδία στην Αχαΐα – “Έσβησε” 6χρονη

Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν σοκ – Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες»

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Κ. Αχαΐα: Οδήγηση τέλος για τον 63χρονο που δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε STOP και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενη του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Δυτ. Ελλάδα: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ τριών ατόμων – Βγήκαν μαχαίρια!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή – «Φόνισσα» φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)