Ληστεία σε βάρος επιχειρηματία – Τον χτύπησαν στο κεφάλι με λαβή όπλου

15/08/2022 | 21:25

Για την εξιχνίαση σχετικά με την ένοπλη ληστεία στο Ξυλόκαστρο έγινε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης σε εγκαταστάσεις με νεροτσουλήθρες στην περιοχή Κάτω Λουτρό, διενεργείται προανάκριση από την Ασφάλεια Κορίνθου σε συνεργασία με το αστυνομικό τμήμα Ξυλοκάστρου.

Οι δυο άγνωστοι κακοποιοί εισέβαλαν στην επιχείρηση που περιλαμβάνει πισίνες, μπαρ, εστιατόριο και κάμπινγκ φορώντας κουκούλες και κρατώντας ο ένας όπλο και ο άλλος μαχαίρι, υπό την απειλή των οποίων ακινητοποίησαν τον 61χρονο ιδιοκτήτη και τους λιγοστούς πελάτες που βρίσκονταν στον χώρο.

Σύμφωνα με το protothema.gr, οι δυο ληστές άρπαξαν από το ταμείο περίπου 400 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή, χωρίς να δει κάποιος αν είχαν κάποιο μέσο μετακίνησης έξω από την εγκατάσταση.

Ο 61χρονος επιχειρηματίας μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς, όπως και όσοι ήταν παρόντες στη ληστεία.

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Πάτρα: Έριξε αυγά σε Αστυνομικό Τμήμα και περιπολικό – Συνελήφθη επί τόπου

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ