Καραμανδάνειο: Ραγδαίες εξελίξεις στην Παιδοψυχιατρική - Αναφορά στην Εισαγγελέα από τον Γ. Καρβέλη - "Ξήλωσε" την Διευθύντρια

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

 

Στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πατρών μετέβη σήμερα ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, μετά το λουκέτο στην Παιδοψυχιατρική Κλινική του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων.

Η νοσηλεία παιδιών στην Κλινική έχει ανασταλλεί από την περασμένη Παρασκευή μέχρι και αύριο 12 Αυγούστου.

Αιτία, οι αναρρωτικές άδειες των τεσσάρων από τους πέντε γιατρούς που είχαν σαν αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η εφημερία και να ακολουθήσει η αναγκαστική αναστολή των νοσηλειών παιδιών που η θεραπεία τους δεν έχει ολοκληρωθεί.

Υπενθυμίζεται πως στις 5/8 ειδοποιήθηκαν οι γονείς  τεσσάρων νοσηλευόμενων παιδιών, με σοβαρά προβλήματα υγείας, να προσέλθουν  στο Καραμανδάνειο  και να τα πάρουν, επειδή  η Κλινική κλείνει.

Οι γονείς ύστερα από αυτήν την εξέλιξη έκαναν έκκληση προς όλους τους αρμόδιους να μεριμνήσουν για τη λειτουργία της Κλινικής.

Ο κ. Καρβέλης έκανε αναφορά στην Εισαγγελία  ζητώντας να ερευνηθεί το θέμα για την ανεύρεση ευθυνών, κάνοντας αναφορά στις ταυτόχρονες αναρρωτικές άδειες των παιδοψυχιάτρων.

298104933_483585976854089_138709089170985736_n_0.jpg

Παράλληλα ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ προχώρησε σε διοικητική πράξη παύοντας από τα καθήκοντά της την διευθύντρια της Κλινικής, οποία σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24.News, ήταν η πρώτη από τους γιατρούς που έβαλε αναρρωτική άδεια.

Τη θέση της ανέλαβε ο καθηγητής ψυχιατρικής και διευθυντής της ψυχιατρικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, Φίλιππος Γουρζής.

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ