Ηλεία: Φαρ Ουέστ η παραλία της Κουρούτας - Βγήκαν μαχαίρια έξω από νυχτερινό κέντρο (ΦΩΤΟ)

Στο νοσοκομείο με δύο τραύματα από μαχαίρι, το ένα στον θώρακα και το δεύτερο στην αριστερή πλευρά μερικά εκατοστά πάνω από την σπλήνα, οδηγήθηκε ένας νεαρός σήμερα τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Πρώτης» και του «protinews.com.gr» το συμβάν σημειώθηκε στον αύλειο χώρο νυχτερινού μαγαζιού στην Κουρούτα.

Σύμφωνα με τις ίδιες καλά πληροφορημένες πηγές, ο νεαρός άνδρας διασκέδαζε με την φίλη του εντός του νυχτερινού κέντρου ωστόσο υπήρξε «παρεξήγηση» με ομάδα νεαρών που επίσης διασκέδαζαν εντός του κέντρου….

maxairieskoyroyta-769x1024.jpg.jpg

Οι διαφορές φαίνεται ότι «λύθηκαν» στον εξωτερικό χώρο του μαγαζιού, με τον νεαρό άνδρα να έχει δεχτεί δύο πλήγματα από μαχαίρι, το ένα στον θώρακα και το δεύτερο στην αριστερή πλευρά πάνω από την σπλήνα με αποτέλεσμα να οδηγηθεί αρχικά στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Πύργου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι το πρώτο συμβάν που σημειώνεται στο συγκεκριμένο νυχτερινό μαγαζί καθώς πριν από λίγες ημέρες σημειώθηκε επεισόδιο στο ίδιο νυχτερινό κέντρο, ενώ σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, από τον έναν εκ των συμμετεχόντων έπεσε το όπλο το οποίο είχε στην κατοχή του, με τα υπόλοιπα μέλη της παρέας να προσπαθούν να το «εξαφανίσουν» κλωτσώντας το στο έδαφος.

Και για τα δύο περιστατικά έχουν ήδη ενημερωθεί οι αστυνομικές Αρχές που διερευνούν την υπόθεση.

πηγή