Πάτρα: Τρία τροχαία μέσα σε λίγα λεπτά! ΦΩΤΟ

 

Μπαράζ τροχαίων ατυχημάτων, ευτυχώς χωρίς σοβαρό τραυματισμό, σημειώθηκαν απόψε, στο κέντρο της Πάτρας.

Αρχικά, είχαμε σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων στην διασταύρωση των οδών Μαιζώνος και Βότση. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι και τα δύο βρέθηκαν πάνω στο πεζοδρόμιο με το ένα να “καρφώνεται” στον τοίχο. Δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί.

Παράλληλα, η Τροχαία Πατρών, κλήθηκε να επέμβει για παράσυρση πεζού με εγκατάλειψη, στην οδό Μαραγκοπούλου, έξω από το 5ο Λύκειο στην πλατεία Μαρούδα. Ο οδηγός χτύπησε πεζό άτομο, το τραυμάτισε και στη συνεχεία εξαφανίστηκε, αφήνοντάς το τραυματισμένο.

Τέλος, ένα ακόμη τροχαίο με τραυματισμό, σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Καλαβρύτων και Φωκαίας, έξω από το νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα. Από την σύγκρουση οχήματος με δίκυκλο, τραυματίστηκε ελαφρά ο δικυκλιστής.

Πάτρα: Τρία τροχαία μέσα σε λίγα λεπτά! ΦΩΤΟ

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο