Γκάγκα: Αιφνιδιαστική επίσκεψη σε ΠΓΝΠ και “Άγιο Ανδρέα” μετά τα νοσοκομεία της Ηλείας

Στο Γ. Ν. Πύργου και στο Γ. Ν. Αμαλιάδας βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας η Αναπληρωτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα και ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης. Ενημερωθηκαν για τη λειτουργία των υγειονομικών μονάδων και συζητησαν με το διοικητικό, επιστημονικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό.

Η αναπληρώτρια υπουργός διαπίστωσε πως ασθενείς νοσηλεύονταν στους διαδρόμους των ΤΕΠ σε ράντζα και ζήτησε από τη διοίκηση του νοσοκομείου να τερματιστεί το φαινόμενο και οι ασθενείς να διοχετεύονται σε κενα κρεβάτια άλλων κλινικών.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι εν συνεχεία ακολούθησε αιφνιδιαστική επίσκεψη στο Νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” και στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.
 

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ