Πάτρα: Ξέμειναν με το σκάφος και τους …έσωσε η κολυμβήτρια

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Πάτρας, από λουόμενη, ότι το Ι/Φ σκάφος “ΡOMANO” Ν. Πατρών 600, αγκυροβόλησε πλησίον  της θαλάσσιας περιοχής παραλίας πλαζ Πατρών, με δύο ημεδαπούς επιβαίνοντες, λόγω μηχανικής βλάβης.
Στην περιοχή έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής ενώ το “ΡOMANO” απέπλευσε αυτοδύναμα με χρήση των ιστίων του, στη μαρίνα Πάτρας και με τους επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους, χωρίς να αιτηθούν την παροχή πρώτων βοηθειών.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω σκάφους, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από εξουσιοδοτημένο οργανισμό, ενώ από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
 

Πάτρα: Πουλήθηκε η VESO MARE – Δείτε ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης

Πάτρα: Η ανήλικη τα “έτσουζε” και οι υπεύθυνοι του καταστήματος βρέθηκαν με χειροπέδες

Πάτρα: Ματαιώθηκε το μαθητικό πάρτι με άφθονο αλκοόλ σε κλαμπ, μετά το ρεπορτάζ του tempo24

Πώς έγινε η φονική σύγκρουση στη Φωκίδα – Νεκρός 21χρονος, σοβαρά τραυματισμένος 37χρονος μεταφέρθηκε στην Πάτρα

Ο δρόμος-καρμανιόλα: Ο 25χρονος Αλέξανδρος από την Πάτρα “έσβησε” επί τόπου στο τροχαίο! – 4 νεκροί σε 6 μήνες!

Πάτρα: Bρέθηκε νεκρή 38χρονη

Μακροζωία: Οι επτά καθημερινές συνήθειες που μας χαρίζουν χρόνια ζωής

Επιστρέφει στη Βρετανία το τρίχρονο κοριτσάκι που βρέθηκε στην πισίνα χωρίς τις αισθήσεις του στη Ρόδο