Πάτρα: Νέο μπάχαλο με τον προαστιακό - Απίστευτη ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό!

Τι συνέβη σήμερα

 

Τελειωμό δεν έχει το μπάχαλο με τον προαστιακο και όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα με την αναστολή δρομολογίων, γεγονός που έχει ως συνέπεια να μένουν μετέωροι χιλιάδες πολίτες που τον χρησιμοποιούν καθημερινά, για τα μπάνια τους στις παραλίες στην περιοχή του Ρίου.

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία Hellenic Train είχε δικαιολογηθεί ότι πάρεχουν πολλά άτομα του προσωπικού που νοσούν από κορονοϊό και γι' αυτό υπάρχουν προβλήματα στα δρομολόγια , καθυστερήσεις και αλλαγές.

Πάτρα: Τέλος τα δρομολόγια του προαστιακού προς Κ. Αχαΐα - Οι επιβάτες θα πηγαίνουν με λεωφορεία, που θα καθυστερούν!

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά η εταιρεία ήρθε σήμερα να προσθέσει ένα ακόμη πονοκέφαλο στο επιβατικό κοινό. Έτσι λοιπόν, στις 06:45 το πρωί η Hellenic Train ενημέρωνε ότι αναστέλλονται τα δρομολόγια Καστελοκαμπος - Ριο, και η διαδρομή θα καλύπτεται από λεωφορεία. Μέχρι εδώ καλά. Στη συνέχεια όμως και ειδικότερα στις 08:50 ήρθε νέα ενημέρωση σύμφωνα με την οποία η κυκλοφορία των συρμών θα γίνεται κανονικά από το τρένο κ όχι με λεωφορεία!

Την ίδια στιγμή αντιμέτωποι με καθημερινά προβλήματα είναι και οι επιβάτες του Νοτίου Άξονα (προς Καμίνια - Κάτω Αχαια) αφού τα δρομολόγια μειώνονται και άλλες φορές αναστέλλονται και γίνονται με Λεωφορεία.


 

Διαβάστε επίσης