Αρνητικός στον κορονοϊό ο Τζο Μπάιντεν – Θα παραμείνει σε απομόνωση εν αναμονή και νέου τεστ

06/08/2022 | 21:10

 

Ο Τζο Μπάιντεν βρέθηκε αρνητικός στον κορονοϊό, όπως ενημερώνει ο γιατρός του Κέβιν Ο’Κόνορ και γνωστοποιεί ο Λευκός Οίκος.

Κατά τον γιατρό του Τζο Μπάιντεν, ο Αμερικανός πρόεδρος εξακολουθεί να αισθάνεται πολύ καλά, αλλά υποβάλλεται σε τακτικούς ελέγχους.

Έτσι σήμερα βρέθηκε αρνητικός στον κορονοϊό. Όμως – πάντα κατά τον κ. Ο’Κόνορ – ο ένοικος του Λευκού Οίκου θα εξακολουθήσει να τηρεί τα αυστηρά μέτρα απομόνωσης, εν αναμονή  ενός δεύτερου τεστ.

Υπενθυμίζεται πως ο Τζο Μπάιντεν είχε βρεθεί στις 30 Ιουλίου θετικός για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα, παραμένοντας έκτοτε σε απομόνωση.

https://www.newsit.gr/

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου