Γιατί η αστυνόμευση στην Αχαΐα γίνεται προβληματική

06/08/2022 | 19:01

 

Α’ ΑΤ Πατρών, Β’ ΑΤ Πατρών και ΑΤ Αιγίου αυτή τη στιγμή με ισάριθμα περιπολικά συνοδεύουν ακούσειες νοσηλείες ανά την Ελλάδα .

Με τέτοιες αναχρονιστικές διαδικασίες δεν μπορούμε να μιλάμε για αστυνόμευση στη τρίτη πόλη της Ελλάδος. Η κατάσταση τραγική, οι διοικητές στα όρια τους, κομμένα ρεπό και μια κατάσταση εξωφρενική. Η αρχή έγινε ο Νόμος ψηφίστηκε για μια επανάσταση στην ΕΛΑΣ γιατί δεν ολοκληρώνονται οι διαδικασίες για την άμεση εφαρμογή του;;;

 Κύριε Υπουργέ 

Έχετε δείξει ότι έχετε τη βούληση και εσείς και ο κ Υφυπουργός  να φέρετε επανάσταση απαγκιστρώνοντας μας από πολλά πάρεργα μετά από πολυετή άγωνα της Ομοσπονδίας και των Ενώσεων. Είναι κρίμα ο πολίτης να στερείται ασφάλειας και δεκάδες περιπολικά να χάνονται εβδομαδιαία μεταφέροντας ανά την Ελλάδα  ασθενείς. Τις τελευταίες δε μέρες τα τμήματα έγιναν μέχρι και χώροι παραμονής τέτοιων ανθρώπων οι οποίοι είναι άρρωστοι και όχι κρατούμενοι.

Για την Αχαΐα είναι θέμα υψίστης προτεραιότητας.

Ειδικά σε μια περίοδο τουριστική που οι αστυνομία επιφορτίζεται με πάρα πολλά καθήκοντα πρέπει άμεσα να ρυθμιστουν οι λεπτομέρειες ώστε τα οχήματα να ασκούν τα κύρια Καθήκοντα τους. 

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Επιβεβαιώνεται ιατροδικαστικά η σοκαριστική καταγγελία πως16χρονος βίασε 12χρονη-Γνωρίστηκαν μέσω instagram-ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ – Ανακάλυψαν ναρκωτικά και όπλα μέσα σε σπίτι

Αχαΐα: Σοκάρει η αυτοκτονία άνδρα – Βρέθηκε κρεμασμένος από δέντρο, εντοπίστηκε σημείωμα

Σιωπηρή διαμαρτυρία και πορεία για τον 17χρονο Μάριο που βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου

Πάτρα: Μέσα σε Γυμνάσιο κακοποιήθηκε σεξουαλικά η 12χρονη – Αναμένεται δίωξη στον 16χρονο

Τι θα συμβεί στο μυαλό της γάτας σας αν της νιαουρίσετε