Γιατί η αστυνόμευση στην Αχαΐα γίνεται προβληματική

Του Χάρη Τσίτσικα Προέδρου Ένωσης Αστυνομικών Αχαίας

 

Α' ΑΤ Πατρών, Β' ΑΤ Πατρών και ΑΤ Αιγίου αυτή τη στιγμή με ισάριθμα περιπολικά συνοδεύουν ακούσειες νοσηλείες ανά την Ελλάδα .

Με τέτοιες αναχρονιστικές διαδικασίες δεν μπορούμε να μιλάμε για αστυνόμευση στη τρίτη πόλη της Ελλάδος. Η κατάσταση τραγική, οι διοικητές στα όρια τους, κομμένα ρεπό και μια κατάσταση εξωφρενική. Η αρχή έγινε ο Νόμος ψηφίστηκε για μια επανάσταση στην ΕΛΑΣ γιατί δεν ολοκληρώνονται οι διαδικασίες για την άμεση εφαρμογή του;;;

 Κύριε Υπουργέ 

Έχετε δείξει ότι έχετε τη βούληση και εσείς και ο κ Υφυπουργός  να φέρετε επανάσταση απαγκιστρώνοντας μας από πολλά πάρεργα μετά από πολυετή άγωνα της Ομοσπονδίας και των Ενώσεων. Είναι κρίμα ο πολίτης να στερείται ασφάλειας και δεκάδες περιπολικά να χάνονται εβδομαδιαία μεταφέροντας ανά την Ελλάδα  ασθενείς. Τις τελευταίες δε μέρες τα τμήματα έγιναν μέχρι και χώροι παραμονής τέτοιων ανθρώπων οι οποίοι είναι άρρωστοι και όχι κρατούμενοι.

Για την Αχαΐα είναι θέμα υψίστης προτεραιότητας.

Ειδικά σε μια περίοδο τουριστική που οι αστυνομία επιφορτίζεται με πάρα πολλά καθήκοντα πρέπει άμεσα να ρυθμιστουν οι λεπτομέρειες ώστε τα οχήματα να ασκούν τα κύρια Καθήκοντα τους. 

Διαβάστε επίσης