To ΠΑΣΟΚ για τις παραιτήσεις

06/08/2022 | 16:28

Νέα οξύτατη επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής για το θέμα της ΕΥΠ. Σε νέα ανακοίνωσή της, η Χαριλάου Τρικούπη επισημαίνει, ανάμεσα σε άλλα, ότι «αποδεικνύεται στην πράξη ότι η Κυβέρνηση των Άριστων του κ. Μητσοτάκη είναι μια κυβέρνηση επικίνδυνη».

«Καλούμε την ελληνική Δικαιοσύνη να ερευνήσει άμεσα όλες τις αποκαλύψεις. Ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει όλη την αλήθεια», τονίζει το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής για τις εξελίξεις με τις παρακολουθήσεις και την ΕΥΠ.

 

Η ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη αναφέρει: «Συνεχίζεται η άθλια προπαγάνδα από την Κυβέρνηση της ΝΔ σε βάρος των δημοκρατικών θεσμών.

Ενώ η Εισαγγελέας επικαλείται το νόμο για το απόρρητο της διαδικασίας, η Κυβέρνηση διαρρέει πληροφορίες για Αρμενίους, Ουκρανούς και Κινέζους. Τους διαψεύδει ο πρέσβης της Αρμενίας αλλά συνεχίζουν να χρησιμοποιούν σκοτεινές και παρακρατικές μεθόδους.

 

Ζητάμε οι αρμόδιοι Υπουργοί, ο κ. Κοντολέων και ο νέος Διοικητής της ΕΥΠ κ. Δεμίρης να προσέλθουν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας την επόμενη εβδομάδα και να πουν όλη την αλήθεια.

Καλούμε την ελληνική Δικαιοσύνη να ερευνήσει άμεσα όλες τις αποκαλύψεις.

Ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει όλη την αλήθεια.

Αποδεικνύεται στην πράξη ότι η Κυβέρνηση των Άριστων του κ. Μητσοτάκη είναι μια κυβέρνηση επικίνδυνη.

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής θα εγγυηθεί την εύρυθμη λειτουργία της Δημοκρατίας.

Δεν θα εργαλειοποιήσει με επικοινωνιακούς όρους θέματα που αφορούν τον πυρήνα της λειτουργίας του πολιτεύματος, όπως κάνει η ΝΔ και όπως έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ. Όλα στο φως».

 

Ο Αλ Σάρα παρουσίασε το νέο εθνικό έμβλημα της Συρίας – Ποιοι οι συμβολισμοί του

Πάτρα: Η καλοκαιρινή συνάντηση της “Φλόγας”

«Εγώ, Καπετάνιος» στη Δημοτική Πλαζ

Πάτρα: Έκκληση για αίμα από έναν συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη

Απανθρακώθηκε νεαρός σε σοκαριστική μετωπική σύγκρουση οχημάτων στο Αγρίνιο (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Monokini: Το πιο αποκαλυπτικό ολόσωμο του φετινού καλοκαιριού

Σαρωτικοί έλεγχοι της ΑΑΔΕ για εικονικά τιμολόγια: Πρόστιμα 138 εκατ. ευρώ – Η παραβατικότητα ανά κλάδο

Ένας στους τρεις ανθρώπους στη Γάζα περνά μέρες χωρίς να φάει