Μέντες Ντα Σίλβα: Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού συνελήφθη ως ύποπτος για εμπόριο ναρκωτικών

06/08/2022 | 17:49

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, με πέρασμα από τον Παναθηναϊκού (τόσο σαν παίκτης, όσο και σαν βοηθός προπονητή), Μέντες Ντα Σίλβα, συνελήφθη στην Ολλανδία γιατί είναι ύποπτος για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και διακίνηση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Ολλανδία, 40χρονος πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού (2013-2015) συνελήφθη την Πέμπτη (04.08.2022), στο πάρτι γενεθλίων του. Όπως γίνεται γνωστό, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού συγκέντρωσε πάνω του τα βλέμματα των Αρχών, επειδή έκανε ανάληψη μεγάλων ποσών.

Ο Ολλανδός θα οδηγηθεί τη Δευτέρα (08.08) στον ανακριτή, όπου θα αποφασιστεί αν θα παραμείνει προφυλακιστέος ή θα αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Προηγείται ο Αντώνης Κουνάβης για την προεδρία στην ΔΕΕΠ Αχαΐας

Από την Ανθούπολη ο 46χρονος με το “καζίνο”! Από ποιους Πατρινούς επιχειρηματίες άρπαξε 270.000 ευρώ

Πάτρα: Έκρηξη σε εργοστάσιο στην ΒΙΠΕ – Ένας τραυματίας

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στην περιοχή Θεριανού με δύο νταλίκες – Ένας τραυματίας – Διακοπή κυκλοφορίας ΦΩΤΟ

Οριακή νίκη Κατσιγιάννη στην προεδρία της ΔΕΕΠ Αχαΐας – Ένσταση από Κουνάβη για επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων

Πάτρα: Έριξαν κροτίδα σε σχολικό συγκρότημα – Τραυματίστηκε 12χρονος μαθητής

Πάτρα: Ελεύθερος με όρους και εγγύηση ο επιχειρηματίας για τα ναρκωτικά – Εμφανίστηκε στην Ανακρίτρια ο γιος και “τα πήρε όλα πάνω του”

Πάτρα – Βιασμός 12χρονης: Προφυλακίστηκε ο 16χρονος