Ακυρώθηκε το Γιουβέντους – Ατλέτικο Μαδρίτης στο Τελ Αβίβ

06/08/2022 | 17:13

Το προγραμματισμένο για αύριο το βράδυ φιλικό παιχνίδι μεταξύ Γιουβέντους και Ατλέτικο Μαδρίτης -στο Τελ Αβίβ– ακυρώθηκε – Τι αναφέρουν οι δύο σύλλογοι σε κοινή ανακοίνωση.

«Λόγω της τρέχουσας κατάστασης ασφαλείας, η Γιουβέντους και η Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοινώνουν ότι ματαιώθηκε ο φιλικός αγώνας των δύο ομάδων που θα γινόταν στο Ισραήλ την Κυριακή 7 Αυγούστου στο στάδιο Bloomfield του Τελ Αβίβ», ανέφεραν οι δυο ομάδες στο twitter.

 

Η απόφαση έρχεται μετά από απειλές τις τελευταίες ώρες για επίθεση στην ισραηλινή πόλη, μετά τη στρατιωτική κλιμάκωση.

Ισραηλινά αεροσκάφη έπληξαν τη Γάζα και Παλαιστίνιοι εκτόξευσαν ρουκέτες κατά του Ισραήλ το Σάββατο, μετά την ισραηλινή επιχείρηση εναντίον της οργάνωσης Ισλαμική Τζιχάντ.

 

Η Γιουβέντους ξεκινά τη διαδρομή της στη Serie A στις 15 Αυγούστου εναντίον της Σασουόλο, ενώ η Ατλέτικο αρχίζει τη σεζόν της στη La Liga την ίδια μέρα, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τη Χετάφε.

 

Πληροφορίες: ΑΠΕ

Κλασικό ρυζόγαλο
22/01/2026 | 17:24

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου