Δένδιας για τα δύο χρόνια από την υπογραφή της Συμφωνίας με την Αίγυπτο: Κατοχυρώνουμε τα εθνικά συμφέροντα

06/08/2022 | 14:22

Κατοχυρώνουμε τα εθνικά συμφέροντα. Με σεβασμό στο Διεθνές Δίκαιο και το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας», τονίζει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε μήνυμά του για τη συμπλήρωση δύο ετών από την υπογραφή της Συμφωνίας Οριοθέτησης ΑΟΖ με την Αίγυπτο.

«Δύο χρόνια από την υπογραφή της Συμφωνίας Οριοθέτησης ΑΟΖ με τη φίλη Αίγυπτο. Κατοχυρώνουμε τα εθνικά συμφέροντα. Με σεβασμό στο Διεθνές Δίκαιο και το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Επίσης, σύμφωνα με το in.gr στην ανάρτησή του ο Νίκος Δένδιας παραθέτει φωτογραφία του με τον υπουργό Εξωτερικών της Αιγύπτου Σάμεχ Σούκρι από την υπογραφή της Συμφωνίας στις 6 Αυγούστου 2020, στο Κάιρο.

 

 

Πάτρα: 56χρονη βρέθηκε νεκρή στην οικία της

Τραγωδία στην Πάτρα: 49χρονος βρέθηκε νεκρός

Τροχαίο–σοκ στην Περιβόλα: Αγροτικό μπήκε μέσα σε ταβέρνα και ο οδηγός έπεσε σε τρύπα κάτω από το όχημα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε σοκαριστικό τροχαίο – Τα οχήματα κατέληξαν σε πόρτα επιχείρησης!

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” στα 48 του ο Θανάσης Γκώγκος

Πάτρα: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες – Πρόλαβε και βγήκε ο οδηγός (ΦΩΤΟ)

Θα τρίζουν τα κόκαλα της Αθηνάς Παπαχρήστου: Μήνες τώρα σε συνεργείο της Πάτρας το ασθενοφόρο – δωρεά της

Βασιλόπιτα και ανταλλαγή ευχών στην Περιφέρεια την Πρωτοχρονιά