Νεκρός εντοπίστηκε 61χρονος στη λιμνοθάλασσα του Αιτωλικού

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε,νωρίτερα σήμερα το πρωί, από τη θαλάσσια περιοχή πίσω από το «Κατράκειο» στο Αιτωλικό Αιτωλοακαρνανίας ένας 61χρονος ημεδαπός.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε στο νερό σε απόσταση περίπου 5 μ. από την ακτή και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φέρεται ότι ψάρευε, αφού βρέθηκε δίπλα  του καλάμι ψαρέματος.

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη του Λιμεναρχείου Μεσολογγίου.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου.

kainourgiopress.gr

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Σκηνές… Φαρ Ουέστ: Ασύλληπτο επεισόδιο με βαριοπούλες – Παππούς και εγγονός μεταφέρθηκαν με βαριά τραύματα σε ΠΓΝΠ και Καραμανδάνειο (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε και τούμπαρε 2 αυτοκίνητα – Ζημιές και σε αγροτικές εγκαταστάσεις (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, ρόπαλο και μπετόβεργα – Τι συνέβη στο σοβαρό επεισόδιο στην οδό Σωσιπάτρου

Αχαΐα: Θλίψη για την απώλεια της εκπαιδευτικού Ειρήνης Καραβίτη