Μίνα Αρναούτη: «Οι κρίσεις πανικού με έκαναν να αισθάνομαι...»

 

 

Εξίμισι χρόνια μετά το τροχαίο δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη, η Μίνα Αρναούτη αποφάσισε να «ανοίξει» την καρδιά της και σε ανάρτησή της στα social media να μιλήσει για τις κρίσεις πανικού που αντιμετώπισε και πόσο έκαναν την καθημερινότητά της δύσκολη.

Η νεαρή ήταν μία εκ των συνεπιβατών που βρισκόταν στο αυτοκίνητο τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου το 2016. Από τότε έχει υποβληθεί σε πολλά χειρουργεία και έχει κατηγορηθεί για διάφορα, τόσο από την οικογένεια του τραγουδιστή, όσο και από τους χρήστες των social media.

Η ίδια αποκάλυψε πρόσφατα ότι θα περάσει ξανά το κατώφλι του δικαστηρίου για μια ακόμα εξέλιξη στη δίκη για τον Παντελή Παντελίδη.

Σήμερα, σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση αναφέρεται στα προβλήματα που αντιμετωπίζει παρότι έχουν περάσει τόσα χρόνια.

Δείτε την ανάρτησή της

«Έπρεπε να περάσουν 6,5 χρόνια για να τολμήσω να κάνω μερικά πράγματα που για όλους εσάς είναι δεδομένα. Για εμένα δεν ήταν απλό να μπω σε ένα αεροπλάνο, σε ένα αμάξι για ένα ταξίδι μακρινό, δεν ήταν καν απλό να πάω για ένα καφέ. Οι κρίσεις πανικού με έκαναν να αισθάνομαι ότι θα πέσω κάτω, ότι θα σταματήσει η καρδιά μου και ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω. Ούτε και τώρα είναι τόσο εύκολο διότι τα μέτρα ασφαλείας που παίρνω είναι υπερβολικά και δυστυχώς πρέπει να τα υπομείνει και η παρέα μου. Όμως προσπαθώ και παλεύω με τα θηρία αυτά καθημερινά. Είχα κλειστεί στο σπίτι τα τελευταία χρόνια, ήθελα την ασφάλεια μου, γιατί έβλεπα παντού κίνδυνο. Ήταν και είναι τόσο ισχυρό σοκ για εμένα όλο αυτό που έζησα που εύχομαι σε όσους δεν μπορούν να με καταλάβουν, να μη χρειαστεί ποτέ να με καταλάβουν.. !!! Τα σχόλια τα κακά πλέον τα έχω συνηθίσει δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν, το μόνο που θέλω είναι να πείσω εμένα ότι θα τελειώσει… Να περάσετε έναν όμορφο Αύγουστο» έγραψε η Μίνα Αρναούτη στην ανάρτησή της στο facebook.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης