“Λαβράκι” της ΟΠΚΕ στην Δυτική Αχαΐα – Τον “τσίμπησαν” με ηρωίνη

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24

«Λαβράκι» έβγαλαν χθεσινοβραδινοί έλεγχοι της ΟΠΚΕ στην Δυτική Αχαΐα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 οι έμπειροι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, στο πλαίσιο επισταμένης αστυνομικής επιχείρησης, εντόπισαν στην κατοχή άνδρα 32 γραμμάρια ηρωίνης, σε μορφή βράχου.

Η σύλληψη σημειώθηκε κατά τη διάρκεια στοχευμένου ελέγχου, στην ευρύτερη περιοχή των Σαγεΐκων, ενώ εκτός της ναρκωτικής ποσότητας, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των 1.700 ευρώ περίπου, ως προϊόν πώλησης ναρκωτικών.

Πρόκειται για μία ακόμη σημαντική επιτυχία που καταγράφει το τελευταίο χρονικό διάστημα η ΟΠΚΕ Αχαΐας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση, σε κάθε γωνιά του νομού Αχαΐας.

Αχαΐα: Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στο ύψος της Παναγοπούλας – Το ένα πήρε φωτιά, απανθρακώθηκε οδηγός, άλλοι δύο τραυματίστηκαν (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Αχαΐα – Τραγωδία δίχως τέλος: Και δεύτερος νεκρός στο φρικτό τροχαίο στην Ολυμπία Οδό, ένας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Τραγωδία στην Παναγοπούλα: Η μοίρα “έφερε” μαζί με το γάμο την κηδεία!-Η απόφαση της συντρόφου του 54χρονου νεκρού να παντρέψει σήμερα την κόρη της και να τιμήσει τον αδικοχαμένο Μάκη

Υπό έλεγχο η φωτιά στην Αιγιάλεια-Δόθηκε μάχη με τις φλόγες κοντά σε σπίτια – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Τραγωδία με δύο νεκρούς στην εθνική οδό: Επί ένα χιλιόμετρο το ΙΧ της 70χρονης κινείτο ανάποδα στο δρόμο – Σοκαριστικές λεπτομέρειες

Πάτρα: Έκανε… σαματά, ζήτησε και τα ρέστα… από τους αστυνομικούς – Επεισοδιακή σύλληψη

Πάτρα: Χαμός στην Αγ. Σοφίας, επιτέθηκαν σε κοπέλα και αστυνομικό ΦΩΤΟ

Δυτ. Ελλάδα: Απίστευτο περιστατικό – Ούρησε δημοσίως και ακολούθησε συμπλοκή!