“Λαβράκι” της ΟΠΚΕ στην Δυτική Αχαΐα – Τον “τσίμπησαν” με ηρωίνη

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24

«Λαβράκι» έβγαλαν χθεσινοβραδινοί έλεγχοι της ΟΠΚΕ στην Δυτική Αχαΐα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 οι έμπειροι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, στο πλαίσιο επισταμένης αστυνομικής επιχείρησης, εντόπισαν στην κατοχή άνδρα 32 γραμμάρια ηρωίνης, σε μορφή βράχου.

Η σύλληψη σημειώθηκε κατά τη διάρκεια στοχευμένου ελέγχου, στην ευρύτερη περιοχή των Σαγεΐκων, ενώ εκτός της ναρκωτικής ποσότητας, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των 1.700 ευρώ περίπου, ως προϊόν πώλησης ναρκωτικών.

Πρόκειται για μία ακόμη σημαντική επιτυχία που καταγράφει το τελευταίο χρονικό διάστημα η ΟΠΚΕ Αχαΐας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση, σε κάθε γωνιά του νομού Αχαΐας.

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ