Δυτική Ελλάδα: Για φαινόμενα παραμεσιτείας ενημερώνει το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

To Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τους πολίτες της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, μετά από σχετικές καταγγελίες, για το φαινόμενο της παραμεσιτείας, δηλαδή της διαμεσολάβησης στη σύναψη πώλησης ή μίσθωσης ακινήτου από πρόσωπο που στερείται των προϋποθέσεων άσκησης του επαγγέλματος του μεσίτη αστικών συμβάσεων.

Η αρμόδια Υπηρεσία του Επιμελητηρίου διατηρεί πίνακα των νομίμων μεσιτών αστικών συμβάσεων και οι ενδιαφερόμενοι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να πληροφορηθούν για τη δυνατότητα συγκεκριμένων προσώπων να ενεργούν διαμεσολάβηση.

Επίσης ενημερώνουμε το κοινό ότι λειτουργεί πειθαρχικό συμβούλιο σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας όπου οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να προσφεύγουν στις περιπτώσεις αδικημάτων των μεσιτών αστικών συμβάσεων.

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Κατάρρευσε το σημείο που είχε υποστεί καθίζηση στην “111” – Αδύνατη η οδική σύνδεση της Δίβρης με την Πάτρα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Η ώρα της δικαίωσης για τις οικογένειες του 20χρονου Γιάννη και του 18χρονου Γιώργου – Το τροχαίο που “πάγωσε” το πανελλήνιο