Πάτρα: Παράταση της έκθεσης HYBRIDSTATE

 

Μετρώντας ήδη 2 μήνες από την ημέρα των εγκαινίων, στο χώρο σύγχρονου Πολιτισμού Tatiana Dimou Artists, η έκθεση με τίτλο HYBRIDSTATE συνεχίζεται μέχρι και το τέλος του Αυγούστου.

Το κοινό της πόλης καθημερινά επισκέπτεται τον χώρο, προκειμένου να δει από κοντά τα έργα του εικαστικού Πάνου Φαμέλη. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία για τη συγκεκριμένη ενότητα έργων είναι ότι κάποια από αυτά δουλεύονται πάνω από 15 χρόνια, εμμένοντας, εν μέρει, στους ίδιους προβληματισμούς αλλά μετασχηματίζοντας συνέχεια το αισθητικό τους αποτέλεσμα.

Η ενότητα αυτή έχει αρχή αλλά για κάποια έργα (δυνητικά) δεν υπάρχει τέλος, έτσι η έκθεση παρουσιάζει ένα μεμονωμένο χρονικό στάδιο της όλης διαδικασίας. Τα έργα ταυτόχρονα αποκρύπτουν και αναδεικνύουν χρωματικές και γλυπτικές αξίες ως μεμονωμένες χρονικές στιγμές, εν είδη ημερολογίου που γράφεται με αφηρημένες χειρονομίες από χρωματικά ίχνη. 

Η έκθεση θα παραμείνει στον χώρο μέχρι το τέλος του μήνα, και το κοινό μπορεί να την επισκέπτεται καθημερινά στο ανανεωμένο ωράριο λειτουργίας του χώρου.

 

Επιμέλεια έκθεσης: Κλεομένης Κωστόπουλος.

Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή : 9:00 – 17:00

Σάββατο: 9:00 – 14:30
Κυριακή: Κλειστά 

Είσοδος: Ελεύθερη
 

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +30 261 400 2113
 

Διεύθυνση: Τσαμαδού 24, 26222 Πάτρα

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ