Ελλάδα – Πόλο: Στην τετράδα του Παγκοσμίου Νεανίδων – Δύο πατρινές στην σύνθεση

05/08/2022 | 20:53

Με φανταστική εμφάνιση η Ελλάδα απέκλεισε με  23-9 την Νέα Ζηλανδία και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος U18 που διεξάγεται στο Βελιγράδι.

Το Σάββατο στις 20:00 ώρα Ελλάδας, θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρία που επιβλήθηκε της Αυστραλίας 13-10 για μια θέση στον τελικό της Κυριακής (07/08).

Τα κορίτσια της Ευτυχίας Καραγιάννη, που ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην Αθήνα, προβάλουν ως φαβορί για κατάκτηση μεταλλίου. 

ΕΛΛΑΔΑ-ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ 23-9

Τα οκτάλεπτα: 6-1, 5-1, 5-4, 7-3

ΕΛΛΑΔΑ (Ευτυχία Καραγιάννη): Καραγιάννη, Σάντα 5, Καλογεροπούλου 1, Σιούτη 2, Ευφρ.Τσιμάρα 1, Χαλδαίου 5, Τορνάρου 3, Ντένια Κουρέτα, Ανδρεάδη, Τριχά 3, Λασκαρίδου 2, Καραμπέτσου 1, Κωνσταντοπούλου.

ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ: Γκάρντινερ, Σπαρκ, Μόσμαν, Μπάτσελορ, Κουίν 3, Φονότι 5, Ντόιλ, Γκολντσγουόρθι, Ρόμπερτς, Γκάρντνερ 1, Κούπερ, Γουέστον, Μάρτιν-Χιλ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κουροσάκι (Ιαπωνία)-Μπαλανέσκου (Ρουμανία)

https://www.protothema.gr/

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Πάτρα: 23χρονος διέφυγε από την Ψυχιατρική του Ρίου και ταμπουρώθηκε σε μπαλκόνι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση (ΦΩΤΟ)

“Βόμβα” Σπύρου Μαρτίκα για τον επιχειρηματία και τη σπείρα με τις απάτες που δρούσε και στην Πάτρα: «Έφαγε 250 χιλιάρικα από τον Παντελίδη το βράδυ που σκοτώθηκε»

Δυτ. Ελλάδα: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο – Ο αδερφός του είχε «φύγει» με παρόμοιο τρόπο

Σιωπηρή διαμαρτυρία και πορεία για τον 17χρονο Μάριο που βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου