Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη: Θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά

05/08/2022 | 21:23

 

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Κώστας Σόμμερ καθώς η σύζυγός του, Βαλεντίνη Παπαδάκη, σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΟΚ!, το ζευγάρι διανύει μία από τις ομορφότερες φάσεις της κοινής τους ζωής. 

Μάλιστα, ο φακός συνάντησε τον Κώστα Σόμμερ και τη Βαλεντίνη Παπαδάκη στη Σαντορίνη, όπου περνούν ξέγνοιαστες στιγμές με τον γιο τους, Ιάσονα.

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη έχοντας μεγαλώσει με μια αδερφή, δήλωσε πριν από μερικές εβδομάδες στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη πως θα ήθελε το παιδί της να έχει και αυτό ένα αδερφάκι. 

«Είναι πολύ σημαντικό, είναι ωραίο να ξέρεις πως δεν θα είσαι ποτέ μόνος» είχε πει χαρακτηριστικά.

https://www.govastileto.gr/

Βασιλική Μπάτη: Εξηγεί πώς έχασε 40 κιλά με τη βοήθεια ενέσιμης θεραπείας

Πέρασε… πάνω από τον Απόλλωνα και έφυγε για τελικό ο Ολυμπιακός!

Τέλειωσε τη Ρεάλ με ανατροπάρα η μαγική Μπάρτσα και έκανε δικό της το πρωτάθλημα!

Κατάπαυση του πυρός σε Ινδία – Πακιστάν: Γιατί ο κίνδυνος παραμένει;

Brownies χωρίς ψήσιμο

Πάτρα: Ενδέχεται να υπάρχει και τρίτη καταγγελία για τον 37χρονο που κατηγορείται ότι βίασε δύο ανήλικα κορίτσια

«O Αλμέιδα έχει προσφορά από τα ΗΑΕ, αλλά δεν έχει αποφασίσει ακόμη» 

Ψυχωμένη ΑΕΚ τούμπαρε την Τενερίφη και τερμάτισε 3η στο Final Four για τον κόσμο και την ιστορία της!