Ερωτήματα που χρήζουν απαντήσεων για τη στάση της ΑΑΔΕ και εταιρειών τηλεπικοινωνιών

05/08/2022 | 19:57

Ερωτήματα που χρήζουν απαντήσεων προκύπτουν από τη στάση της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) και από εταιρείες τηλεπικοινωνιών.

Αυτό διότι ουκ ολίγα δημοσίευματα αναφέρονταν σε νόμιμη επισύνδεση από πλευράς ΕΥΠ προς το κινητό του Νίκου Ανδρουλάκη γεγονός που γεννά τεράστιο ζήτημα αξιοπιστίας και ασφάλειας για την πηγή προέλευσης των πληροφοριών κάτι που σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα δεν είναι νόμιμο.

Δεδομένου ότι οι νόμιμες επισυνδέσεις εγκρίνονται για λόγους εθνικής ασφάλειας και εγκρίνονται από εισαγγελέα, οι πάροχοι και η ΑΔΑΕ δεν είναι δυνατόν να διαρρέουν κατά το δοκούν πληροφορίες, όπως φαίνεται σε μια σειρά από δημοσίευματα.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Νέο “χτύπημα” της Δίωξης Ναρκωτικών – Χειροπέδες σε μάνα και γιο

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Τον πλάκωσαν στο ξύλο με ρόπαλα – Μία σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ