Ελένη Μενεγάκη: Γυρνάει τα νησιά του Ιονίου με το φουσκωτό της

05/08/2022 | 18:32

 

Η Ελένη Μενεγάκη μετά τις διακοπές στην Άνδρο, με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο, αναχώρησαν με το φουσκωτό τους για τα νησιά του Ιονίου Πελάγου.

Μάλιστα το πρωί της Παρασκευής, η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram τρείς φωτογραφίες όπου ποζάρει στο φουσκωτό. 

Όπως θα δεις, η παρουσιάστρια του Mega, φοράει μαύρο μαγιό και απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία.

«Κάθε χρόνο περιμένουμε τις μέρες του Αυγούστου για να βρεθούμε ξανά στα αγαπημένα μας νησιά με τα καταγάλανα νερά και τα δέντρα που φτάνουν μέχρι την θάλασσα! Λευκάδα, Ιθάκη , Κεφαλονιά, Μεγανήσι (μεγάλη μας αγάπη), Κάλαμος και φυσικά Κέρκυρα, Ζάκυνθος και Παξοί!» έγραψε η Ελένη Μενεγάκη, η οποία ευχήθηκε «καλές βουτιές» στους διαδικτυακούς της φίλους.

https://www.zougla.gr/

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Ακτή Δυμαίων: Άνοιξε το ρεύμα προς Πάτρα – Απειλούνται σπίτια, νερό και στα κάθετα δρομάκια (ΦΩΤΟ)

Ο ξακουστός θίασος «VARATE» ξανακτιπά απόψε με την τραγοδία «ΜΥΔΙΑ»