Σήμερα κηδεύεται η 41χρονη που έσφαξε ο γυναικοκτόνος της Ζακύνθου - Φρίκη από τα ευρήματα του ιατροδικαστή - "Συγνώμη" από τον φονιά

 

Ενώ σήμερα απολογείται στην ανακρίτρια Ζακύνθου ο 51χρονος γυναικοκτόνος του στυγερού εγκλήματος στο Τσιλιβή, ο οποίος είχει ζητήσει τριήμερη προθεσμία για να απολογηθεί, στην Αλβανία κηδεύεται η γυναίκα που σκότωσε με φρικτό τρόπο. Ο δράστης προσερχόμενος στα δικαστήρια και απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου ζήτησε συγνώμη από τα παιδιά του.

Η σορός της άτυχης Ελεωνόρας έχει μεταφερθεί στην Αλβανία όπου και θα γίνει η ταφή της, ενώ με την συνδρομή του "Χαμόγελου του Παιδιού" μετέβισαν στην γειτονική χώρα και τα ανήλικα παιδιά της για να παραστούν στην κηδεία.

Φρίκη

Η σορός της 41χρονης μεταφέρθηκε στην Πάτρα για νεκροψία και νεκροτομή.

Τα ευρήματα του ιατροδικαστή δείχνουν την αγριότητα του εγκλήματος , καθώς από τα πολλά τραύματα που φέρει με το μαχαίρι, ένα ήταν το θανατηφόρο το οποίο την βρήκε στην καρδιά, ενώ είχε πολλά τραύματα και μαχαιριές και στο πρόσωπο!

Η έκκληση του γιου για βοήθεια

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο 19χρονος Μανώλης Μπεκιράϊ κάνει έκκληση για οικονομική στήριξη, για τα αδέλφια του προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις ανάγκες τους.
Συγκεκριμένα η ανάρτηση του αναφέρει τα εξής: “Θα παρακαλούσα λόγω ανάγκης που έχω και έχουν τα αδέρφια μου που έφυγε η μανά μου από τη ζωή όποιος μπορεί και θέλει να μας στηρίξει να μαζευτούν κάποια χρήματα για τις ανάγκες των μικρών αδελφών μου“.

Ο λογαριασμός: GR4601407720772002340048659 - Alpha Bank

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την στήριξη”.

Διαβάστε επίσης