Οι «συναντήσεις γνωριμίας με το σπιράλ» συνεχίζονται

05/08/2022 | 10:33

 

Σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης αναφέρεται ότι:

Η δημοτική παράταξη «σπιράλ» συνεχίζει και μέσα στο καλοκαίρι την έντονη αυτοδιοικητική της δραστηριότητα. Ο Πέτρος Ψωμάς και τα στελέχη του σπιράλ εξακολουθούν να επισκέπτονται διάφορες γειτονιές της Πάτρας, να διανέμουν την εφημερίδα με τις προτάσεις τους για την πόλη, να συζητούν με τους δημότες καταγράφοντας απόψεις, ιδέες και προβλήματα. Στο πλαίσιο των συναντήσεων εντάσσονται οι επαφές με θεσμικούς φορείς, συλλογικότητες και ενεργούς πολίτες, οι επισκέψεις στα χωριά που συναπαρτίζουν τον Δήμο Πατρέων και οι «συναντήσεις γνωριμίας με το σπιράλ» με στόχο την ενημέρωση των Πατρινών και την εγγραφή νέων μελών, που θα ενδυναμώσουν ακόμα περισσότερο τις Ομάδες Εργασίας της παράταξης.

Τέτοιες συναντήσεις γίνονται συστηματικά, σε εβδομαδιαία βάση, στα γραφεία του σπιράλ, στο κέντρο της Πάτρας. Τις τελευταίες εβδομάδες επιλέχτηκαν εναλλακτικοί υπαίθριοι χώροι για τη φιλοξενία των συζητήσεων για την Πάτρα. Έτσι, λοιπόν, πρόσφατα τα μέλη του σπιράλ υποδέχτηκαν τους καλεσμένους τους σε Λεύκα και Πλαζ, σε δύο συναντήσεις με έντονη σημειολογία. Στη μεν Λεύκα η εκδήλωση διοργανώθηκε στο πάρκο όπου εδρεύει η «Ανοικτή Κοινότητα – Area 14», σε έναν εν πολλοίς αυτοδιαχειριζόμενο χώρο, προκειμένου να μελετηθεί περαιτέρω αυτό το πρότυπο μοντέλο φροντίδας της δημοτικής περιουσίας από τους ίδιου τους δημότες. Στη δε πλαζ, οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν τις υπάρχουσες δημοτικές υποδομές, ενώ ταυτόχρονα αντιλήφθηκαν τις εξαιρετικές ευκαιρίες περαιτέρω ανάδειξης και αξιοποίησης τους.

Οι συζητήσεις βοήθησαν πολύ στο πλαίσιο της συνδιαμόρφωσης του οράματος του σπιράλ για το άμεσο και απώτερο μέλλον της Πάτρας. Τα νέα μέλη ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας, τα ιδανικά, τις θέσεις και την προεκλογική στρατηγική της παράταξης, εν όψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών. Αντίστοιχες συναντήσεις θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια του Αυγούστου, ενώ και τα γραφεία της παράταξης παραμένουν ανοικτά, με θερινό ωράριο (Αλεξάνδρου Υψηλάντου 100 – Τρίτη 6-9μμ, Τετάρτη 11πμ-1μμ, Πέμπτη 6-9μμ).

Οι «συναντήσεις γνωριμίας με το σπιράλ» συνεχίζονται

Υπενθυμίζεται πως το σπιράλ:

Είναι η μόνη δημοτική παράταξη πανελλαδικά που λειτουργεί βάση Καταστατικού, διαθέτει Μητρώο Μελών και Όργανα που προκύπτουν από ενδοπαραταξιακές διαδικασίες. 

Διαθέτει Ομάδες Εργασίας, που ασχολούνται με όλα τα αυτοδιοικητικά θέματα, καταθέτουν προτάσεις και καταρτίζουν το πρόγραμμα (#Αθλητισμός, #Διοίκηση, #Οικονομία, #Κοινωνία, #Παιδεία, #Περιβάλλον, #Πολιτισμός, #Τεχνολογία, #Τουρισμός, #Υποδομές).

Συμμετέχει στο δημοτικό συμβούλιο με τρεις δημοτικούς συμβούλους και έχει ήδη ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

Τραγωδία στα Βαρδούσια: Πατρινός ο ένας από τους νεκρούς – Συμμετείχε στην ομάδα των ορειβατών ΦΩΤΟ

Θλίψη σε Πάτρα και Μεσολόγγι: «Έφυγε» ξαφνικά στα 54 του ο διακεκριμένος επιστήμονας Ασημάκης Γριβόπουλος

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο (ΦΩΤΟ)

Έδωσε ζωή με τον θάνατό του ο Αλέξανδρος! Χάρισαν τα όργανά του! Συγκλονίζει η τραγωδία στο Λάππα

Πάτρα: 56χρονη βρέθηκε νεκρή στην οικία της

Αχαΐα: Οι διαρρήκτες ήλθαν από την Αθήνα, αλλά δεν κατάφεραν να αρπάξουν το ΑΤΜ – ΦΩΤΟ

Λάππα Αχαΐας: Αγωνία για τον Αλέξανδρο που τραυματίστηκε σοβαρά στο χθεσινό τροχαίο-Θα τελεστεί παράκληση απόψε στον Άγιο Γεώργιο