Δεν …γλύτωσε ο Δημήτρης Κατσικόπουλος

05/08/2022 | 08:18

 

Δεν γλύτωσε από τον κορονοΐό ο περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας και πρώην νομάρχης Αχαΐας Δημήτρης Κατσικόπουλος.

Με ανάρτησή του έγραψε «Σιγά που δεν θα ‘ρχόταν!! Με ήπια συμπτώματα και λίγο πυρετάκο. Για λίγες μέρες κατεβαίνουν τα ρολά μέχρι να βγει το τεστ αρνητικό. Καλό θα είναι όσοι ήλθαν σε επαφή μαζί μου τις δυο τελευταίες ημέρες να κάνουν τεστ!! Ελπίζω να μην το μετέδωσα!! Εις το επανιδείν!!» 

Πάτρα: Έφοδος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε σπίτι γνωστού συνταξιούχου γιατρού – Βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Πάτρα: Σοκάρουν τα ευρήματα στο σπίτι του γνωστού γιατρού – Πλήθος φωτογραφιών και βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων ακόμα και τα εγγόνια του!

Πάτρα: Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε ομάδα νεαρών πριν γεμίσουν την πόλη με ναρκωτικά – Τι λέει η Αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Απολογείται ο γυναικολόγος που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία – Τι ισχυρίζεται – Άννα Μαστοράκου: Αποτροπιασμός-ΦΩΤΟ

Μαστοράκου για σύλληψη Πατρινού μαιευτήρα: “Αποτροπιασμός σύσσωμης της ιατρικής κοινότητας της περιοχής μας”

Πάτρα: 25χρονος φοιτητής έκοψε τις φλέβες του στην Εστία του Πανεπιστημίου

Δικαστήρια Πάτρας: Το μεσημέρι της Δευτέρας απολογείται ο μαιευτήρας που κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων – Τι λέει στο tempo24 ο δικηγόρος του

Πάτρα: Τη Δευτέρα στον ανακριτή ο πασίγνωστος μαιευτήρας για την πορνογραφία ανηλίκων – Τα ευρήματα της φρίκης!