Τραγωδία στην Ταϊλάνδη: Δεκάδες νεκροί από πυρκαγιά σε νυχτερινό κέντρο

05/08/2022 | 06:22

 

Σαράντα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας πυρκαγιάς η οποία ξέσπασε σε νυχτερινό κέντρο στην επαρχία Τσονμπουρί της Ταϊλάνδης, μεταδίδουν μέσα ενημέρωσης της χώρας της νοτιοανατολικής Ασίας.

Νωρίτερα, αξιωματικός της αστυνομίας έκανε λόγο για 13 νεκρούς και 35 τραυματίες εξαιτίας της φωτιάς στο νυχτερινό κέντρο «Mountain B», στην περιοχή Σαταχίπ, που εκδηλώθηκε περί τη 01:00 (τοπική ώρα· χθες Πέμπτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας).

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, μέχρι στιγμής πιστεύεται ότι όλα τα θύματα είναι Ταϊλανδοί υπήκοοι.

Μπήκαν στην Πάτρα οι αγρότες με τρακτέρ – Έκλεισαν την Περιμετρική, έβγαλαν με τα χέρια περιπολικό από το δρόμο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρή σεισμική δόνηση “κούνησε” την Πάτρα – Αισθητός σε όλη την Αχαΐα – Δείτε το επίκεντρο

Ουρές οχημάτων στην Περιμετρική της Πάτρας – Κλειστός επ’ αόριστον ο δρόμος από τους αγρότες, πρόταση στο τραπέζι για κινητοποίηση στη Γέφυρα την Τρίτη (ΦΩΤΟ)

Δυτ. Ελλάδα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας Αλέξης Μυλωνόπουλος – Ήταν μόλις 48 ετών

Ολυμπία Οδός: Το 2026 ξεκινά η προσπάθεια χρηματοδότησης για το τμήμα Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα

Ένταση με οδηγό ΙΧ στο αγροτικό μπλόκο στην Κάτω Αχαΐα – Συγκρούστηκε με οχήματα και παραλίγο να παρασύρει πεζούς και μία αστυνομικό (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγωδία στην Αχαΐα: Το ΙΧ έφυγε από τον δρόμο – Ένας νεκρός, ένας τραυματίας

Σοκαριστικό τροχαίο στο κέντρο της Πάτρας: Ο δικυκλιστής εκφενδονίστηκε πάνω σε ΙΧ (ΦΩΤΟ)