Ελέτρα Λαμποργκίνι: Στη Μύκονο η χρυσή κληρονόμος – Άναψε «φωτιές» με τις σέξι πόζες της

 

 

Την τιμητική της έχει φέτος η Μύκονος, καθώς μετά από δύο χρόνια περιορισμών λόγω της πανδημίας, επιστρέφει στους κανονικούς της ρυθμούς.

Από τις αρχές του καλοκαιριού, στο νησί των ανέμων γίνεται «απόβαση» των διασημοτήτων από όλο τον κόσμο. Πασίγνωστοι τραγουδιστές, ηθοποιοί, αθλητές, μοντέλα, επιχειρηματίες και influencers κάνουν τις διακοπές τους, κολυμπούν στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου και διαφημίζουν τη χώρα μας με τον καλύτερο τρόπο.

Φυσικά, τα βλέμματα μαγνητίζουν οι αιθέριες υπάρξεις που παρελαύνουν στα σοκάκια και έχουν τρελάνει τους πάντες.

Μία από αυτές είναι και η Ελέτρα Λαμποργκίνι

Η 27χρονη κληρονόμος της αυτοκινητοβιομηχανίας Lamborghini βρίσκεται στη Μύκονο και απολαμβάνει μοναδικές στιγμές, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Afrojack. Το πραγματικό του όνομα είναι Nick van de Wal κατάγεται από την Ολλανδία και είναι DJ και παραγωγός δίσκων.

Το ζευγάρι ζει τον έρωτά του και διασκεδάζει συνεχώς. Ο φωτογραφικός φακός τους τσάκωσε σε μια από τις πολυσύχναστες παραλίες, όπου απολάμβανε το μπάνιο του.

Όπως θα δείτε και παρακάτω, οι δυο τους χαλάρωσαν στις ξαπλώστρες, έκαναν ηλιοθεραπεία, κολύμπησαν ενώ δεν έλειψαν και τα τρυφερά τετ-α-τετ ανάμεσά τους.

               

Ποια είναι η Ελέτρα Λαμποργκίνι

Η 27χρονη είναι η εγγονή του ιδρυτή της γνωστής αυτοκινητοβιομηχανίας, Ferruccio Lamborghini. Η ίδια ωστόσο, λατρεύει τον χώρο τη σόουμπιζ και δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με τις επιχειρήσεις της οικογένειας της.

Το διάσημο επίθετό της την βοήθησε να λάβει μέρος στο τηλεοπτικό πρόγραμμα «Super Shore». Αφού απέκτησε χιλιάδες θαυμαστές, στις αρχές του 2018 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο single της με τίτλο «Pem Pem».

Στη συνέχεια κυκλοφόρησε το πρώτο στούντιο άλμπουμ της «Twerking Queen». Διετέλεσε επίσης κριτής στην έκτη σεζόν του The Voice of Italy, το 2019.

Πριν ασχοληθεί με τον χώρο του θεάματος ήταν επαγγελματίας αναβάτης με δικά της άλογα.

https://www.in.gr/

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ