Συναγερμός στο Αίγιο για την εξαφάνιση της 23χρονης Μαργαρίτας ΦΩΤΟ - ΝΕΟΤΕΡΑ

 

ΝΕΟΤΕΡΑ: Τέλος έλαβε η αγωνία των συγγενών και των φίλων της 23χρονης Μαργαρίτας από το Αίγιο, καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, πριν λίγα λεπτά η κοπέλα εντοπίστηκε από τη μητέρα της. Σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24.news, η κοπέλα βρέθηκε στην περιοχή Ροδιά Αιγιάλειας.

Ακόμα δεν έχουν δοθεί περαιτέρω λεπτομερή στοιχεία, ωστόσο αυτό που έχει σημασία είναι ότι η κοπέλα θα βρεθεί και πάλι στην αγκαλιά των αγαπημένων της προσώπων.

Συναγερμός έχει σημάνει στην πόλη του Αιγίου, μετά την εξαφάνιση της 23χρονης Μαργαρίτας η οποία σήμερα το πρωί χάθηκε κοντά στην περιοχή του ΚΤΕΛ Αιγίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Μαργαρίτα βρισκόταν στο όχημα με τη μητέρα της και σταμάτησαν έξω από το ΑΤΜ επί της οδού Κλ.Οικονόμου απέναντι από το ΚΤΕΛ. Όσο η μητέρα της έκανε την τραπεζική συναλλαγή η νεαρή κοπέλα για άγνωστους λόγους βγήκε από το αμάξι και εξαφανίστηκε.

 

Η 23χρονη είναι πολύ αδύνατη μετρίου αναστήματος, φοράει μωβ μαγιό στράπλες, μαύρο σορτσάκι και άσπρα παπούτσια και σύμφωνα με ανακοίνωση οικείου προσώπου της αναφέρεται ότι πάσχει από απώλεια συνείδησης λόγω δηλητηρίασης.

Οι αστυνομικοί του Αιγίου, αλλά και κάτοικοι όλη αυτή την ώρα ψάχνουν να εντοπίσουν την κοπέλα.

Παρακαλείται θερμά όποιος την εντοπίσει ή γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με το Αστυνομικό τμήμα του Αιγίου ή στο τηλ. 6944648084 (τηλέφωνο οικείου προσώπου).

https://www.aigialeia24.gr/

Διαβάστε επίσης