Πατρών – Κορίνθου: Εγκλωβίστηκε γυναίκα στο ύψος της Παναγοπούλας – Ανετράπη το ιχ – Συγκλονιστική μαρτυρία

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωϊ στην εθνική όδο Πατρών – Κορίνθου, στο ύψος της Παναγοπούλας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτοκίνητο έπεσε σε κιγκλιδώματα και ανετράπη, στο ρεύμα προς Πάτρα. Στο σημείο κλήθηκαν αστυνομία, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και πυροσβεστική με την τελευταία να απεγκλωβίζει από το όχημα μια γυναίκα. 

Συγκλονιστική μαρτυρία

Σε ανάρτησή του ο Λάμπης Παπαδόπουλος αναφέρει:

Πριν λίγο όταν ερχόμουν προς Αίγιο στο ύψος των Καμαρών και το τσιμεντένιο διάζωμα ευτυχώς στάθηκε εμπόδιο για το όχημα που κινιόταν προς Πάτρα και έχασε τον έλεγχο του και ερχόταν προς εμένα !! . Όταν η ζωή είναι στιγμές και δευτερόλεπτα… !! Όταν τα λεπτά σου φαίνονται αιώνες….!! Αμέσως τηλεφώνησα στον διοικητή μας Βασίλη Ροδόπουλο(Περαστικά του εύχομαι) , στην Ολυμπία οδό, στην Πυροσβεστική, στην Αστυνομία, στο Εκαβ…. Συγχαρητήρια σε όλες τις Υπηρεσίες που συμμετείχαν στον απεγκλωβισμό και έδρασαν άμεσα , εύχομαι η κα Ελένη (αν δεν κάνω λάθος) να γίνει πάλι γερή και δυνατή… Εύχομαι η Παναγία η Τρυπητή μας να είναι συνέχεια δίπλα μας!!!!

Δ. Παλούμπης: Οι πρώτες βροχές αποκάλυψαν την αλήθεια-Πατρών–Πύργου, ένας δρόμος προχειρότητας και σπατάλης

Το Σάββατο το τελευταίο «αντίο» στον Διονύση Σαββόπουλο – Δημοσία δαπάνη η κηδεία του

Ενόχληση για την απουσία Δένδια από τη Βουλή 

Πάτρα: Πουλήθηκε η VESO MARE – Δείτε ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης

Τα εμβόλια κατά του κορονοϊού «μάχονται» τον καρκίνο – Μελέτη διαπιστώνει ανοσολογική αντίδραση για την καταπολέμηση της νόσου

Πάτρα: Bρέθηκε νεκρή 38χρονη

Πώς έγινε η φονική σύγκρουση στη Φωκίδα – Νεκρός 21χρονος, σοβαρά τραυματισμένος 37χρονος μεταφέρθηκε στην Πάτρα

Πάτρα: Υποχώρησε το οδόστρωμα και “μπλόκαρε” όλη η Κανακάρη – Τι καταγγέλλουν καταστηματάρχες – ΦΩΤΟ