Ο Κώστας Πελετίδης με τον “κουρέα” Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

04/08/2022 | 11:35

 

Μια ακόμη υπέροχη βραδιά έζησαν οι πολλές εκατοντάδες θεατές που βρέθηκαν χθες (Τετάρτη 3 Αυγούστου) βράδυ στο  «Δημοτικό Θερινό Θέατρο Πάτρας» για να παρακολουθήσουν το θεατρικό έργο «Ο Κουρέας της Σεβίλλης».

Χθες ήταν η δεύτερη ημέρα της παράστασης και η «δίψα» του κοινού της Πάτρας να την απολαύσει δει, έφερε μια «Λαοθάλασσα» στο Δημοτικό Θερινό Θέατρο που αποθέωσε του συντελεστές της κι αυτοί με τη σειρά τους ανταπέδωσαν. 

Την παράσταση παρακολούθησε ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, ο οποίος στο τέλος συνομίλησε και συνεχάρη το Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, το Φάνη Μουρατίδη και όλους τους ηθοποιούς για τις ερμηνείες τους, καθώς και τη σκηνοθέτιδα Σοφία Σπυράτου για το έργο που παρουσίασε.

Με τη χθεσινοβραδινή παράσταση έκλεισε, για τον Αύγουστο, ο θερινός κύκλος των παραστάσεων στο Ανοικτό Δημοτικό Θέατρο, για να ξανανοίξει και πάλι το Σεπτέμβριο με νέα θεατρικά έργα.  

 

 

Πάτρα: “Έφυγε” ένα γλυκύτατο κορίτσι! Της είπαν το “τελευταίο” αντίο

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Δυτ. Αχαΐα: Πώς συνέβη η ασύλληπτη τραγωδία με τον 3χρονο – Τραυματίστηκε και ο άνδρας που το είχε αγκαλιά – Έπεσαν μαζί από τη μάντρα – Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Δυτική Αχαΐα: Κατέληξε το 3χρονο αγοράκι που έπεσε από μάντρα – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Καραμανδάνειο

Πάτρα: Ασύλληπτες εικόνες από το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου – Πυρετώδεις εργασίες των συνεργείων (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 23χρονος διέφυγε από την Ψυχιατρική του Ρίου και ταμπουρώθηκε σε μπαλκόνι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε τροχονόμο σε μπλόκο στην Ακτή Δυμαίων