Ο Κώστας Πελετίδης με τον “κουρέα” Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

04/08/2022 | 11:35

 

Μια ακόμη υπέροχη βραδιά έζησαν οι πολλές εκατοντάδες θεατές που βρέθηκαν χθες (Τετάρτη 3 Αυγούστου) βράδυ στο  «Δημοτικό Θερινό Θέατρο Πάτρας» για να παρακολουθήσουν το θεατρικό έργο «Ο Κουρέας της Σεβίλλης».

Χθες ήταν η δεύτερη ημέρα της παράστασης και η «δίψα» του κοινού της Πάτρας να την απολαύσει δει, έφερε μια «Λαοθάλασσα» στο Δημοτικό Θερινό Θέατρο που αποθέωσε του συντελεστές της κι αυτοί με τη σειρά τους ανταπέδωσαν. 

Την παράσταση παρακολούθησε ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, ο οποίος στο τέλος συνομίλησε και συνεχάρη το Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, το Φάνη Μουρατίδη και όλους τους ηθοποιούς για τις ερμηνείες τους, καθώς και τη σκηνοθέτιδα Σοφία Σπυράτου για το έργο που παρουσίασε.

Με τη χθεσινοβραδινή παράσταση έκλεισε, για τον Αύγουστο, ο θερινός κύκλος των παραστάσεων στο Ανοικτό Δημοτικό Θέατρο, για να ξανανοίξει και πάλι το Σεπτέμβριο με νέα θεατρικά έργα.  

 

 

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Επιβεβαιώνεται ιατροδικαστικά η σοκαριστική καταγγελία πως16χρονος βίασε 12χρονη-Γνωρίστηκαν μέσω instagram-ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Αχαΐα: Σοκάρει η αυτοκτονία άνδρα – Βρέθηκε κρεμασμένος από δέντρο, εντοπίστηκε σημείωμα

Δυτ. Ελλάδα: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο – Ο αδερφός του είχε «φύγει» με παρόμοιο τρόπο

“Βόμβα” Σπύρου Μαρτίκα για τον επιχειρηματία και τη σπείρα με τις απάτες που δρούσε και στην Πάτρα: «Έφαγε 250 χιλιάρικα από τον Παντελίδη το βράδυ που σκοτώθηκε»

Σιωπηρή διαμαρτυρία και πορεία για τον 17χρονο Μάριο που βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου