Υπόθεση Πισπιρίγκου-Πάτρα: “Έκανα το καθήκον μου” απαντά ο Ανδρέας Ηλιάδης μετά την μήνυση σε βάρος του

“Εγώ έκανα το καθήκον μου” απαντά ο Ανδρέας Ηλιάδης, διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών μετά την μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση που κατέθεσαν σε βάρος του η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου. 

Η 33χρονη από την Πάτρα έχει προφυλακιστεί στον Κορυδαλλό για την δολοφονία της Τζωρτζίνας, ενώ κατηγορείται και για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας.

Αφορμή για την κατάθεση της μήνυσης φαίνεται ότι στάθηκαν οι πρόσφατες δημόσιες δηλώσεις του Ανδρέα Ηλιάδη σύμφωνα με τις οποίες η οικογένεια του παιδιού δεν επισκεπτόταν την Τζωρτζίνα το διάστημα κατά το οποίο νοσηλευόταν στην Εντατική.

Η αδελφή, η μητέρα, ο πατριός και ο θείος της Ρούλας Πισπιρίγκου που συνυπογράφουν αυτή την μήνυση, υποστηρίζουν ότι επισκέπτονταν το παιδί όμως ο ίδιος ο γιατρός -όπως λένε- τους έδιωχνε από τους χώρους της Εντατικής λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Σε δήλωσή του στον ΑΝΤ1, ο Ανδρέας Ηλιάδης επισημαίνει: “Εγώ έκανα το καθήκον μου. Στάθηκα με όλη μου την δύναμη δίπλα στην Τζωρτζίνα και την κράτησα στην ζωή μαζί με την ομάδα μου, όταν το παιδί πολεμούσε διασωληνωμένο για την ζωή του, έναν ολόκληρο μήνα στην ΜΕΘ Παίδων”.

Σημειώνεται ότι μήνυση σε βάρος του γιατρού της κόρης του Τζωρτζίνας, Ανδρέα Ηλιάδη, έχει καταθέσει και ο Μάνος Δασκαλάκης για συκοφαντική δυσφήμηση.

Η μήνυση Δασκαλάκη ήρθε μετά τα όσα είχε υποστηρίξει ο Ανδρέας Ηλιάδης σε διαδικτυακή εκπομπή. Ο γιατρός είχε εκφράσει το παράπονό του ότι ο πατέρας της μικρής Τζωρτζίνας, γνώριζε τις υποψίες του γιατρού για εγκληματική ενέργεια αλλά ποτέ δεν τον επισκέφτηκε για το συγκεκριμένο θέμα.

 

Πάτρα: Στα Δικαστήρια η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου – Κατέθεσαν μήνυση

 

ΠΗΓΗ

 

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ