Δεν αρκεί να είσαι καρδιολόγος για να έχεις Καρδιά, αλλά άνθρωπος

ΤΟΥ Θ. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ

 

 

Ανοικτή Επιστολή

 

«Δεν αρκεί να είσαι καρδιολόγος για να έχεις Καρδιά, αλλά άνθρωπος», για την Άπονη Εξουσία της Μαιζώνος.

Με αφορμή της αδιαφορίας που επιδεικνύει η Δημοτική Αρχή Πάτρας, για το δράμα που βιώνει η  Μονογονεϊκή και Πολύτεκνη οικογένεια που διαμένει στην περιοχή του Ψάχου, έστειλα την παρακάτω επιστολή στην Πολυτεκνική Οργάνωση Πατρών και Περιχώρων.

Προτείνοντας ως ενεργός πολίτης και πολύτεκνος, τη δημιουργία Ταμείου Αλληλεγγύης για τις πολύτεκνες οικογένειες μέλη μας, διότι όπως απέδειξε με τη στάση της η παρούσα Δημοτική Αρχή της Πάτρας, «δεν αρκεί να είσαι καρδιολόγος για να έχεις Καρδιά, αλλά άνθρωπος».

 Που δυστυχώς η Άπονη Εξουσία του Δήμου Πατρέων απέδειξε με την στάση της και για την συγκεκριμένη οικογένεια, μην χτυπάς μια πόρτα κλειστή (της Μαιζώνος), μια πόρτα για σένα χαμένη.  

 

 

                        Προς:

            Το Διοικητικό Συμβουλίου

της Πολυτεκνική Οργάνωση Πατρών και Περιχώρων.

 

 

 

Ανοικτή Επιστολή προς το Δ.Σ. της Πολυτεκνικής Οργάνωσης Πατρών και Περιχώρων.

 

Θέμα: Σύσταση Ταμείου Αλληλεγγύης για τις πολύτεκνες οικογένειες.

 

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Με αφορμή της αδιαφορίας που επιδεικνύει η Δημοτική Αρχή της Πάτρας και προσωπικά ο Δήμαρχος κ. Πελετίδης, για να στηρίξει οικονομικά την Μονογονεϊκή και Πολύτεκνη οικογένεια που διαμένει στην περιοχή του Ψάχου, στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει, σας καλώ να επανεξετάσετε στο επόμενο Δ.Σ. της Οργάνωσης την σύσταση Ταμείου Αλληλεγγύης για τα μέλη μας.

Μια πρόταση την οποία σας είχαμε προτείνει στις 29/6/2012 στην τότε Γενική Συνέλευση της Οργάνωσης, που είχε πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» στην Κ. Αχαΐα και δυστυχώς δεν έχει υλοποιηθεί.

Σήμερα αποτελεί αναγκαιότητα η σύστασή του, διότι όπως είναι κοινώς αποδεκτό πλέον ο Δήμος της Πάτρας, διοικείται από μια ΑΠΟΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ χωρίς Καρδιά και Αισθήματα, στο δράμα που βιώνουν Λαϊκές Οικογένειες και ιδιαίτερα πολυμελής.   

Στον παρακάτω σύνδεσμο σας παραθέτω το καταστατικό που σας είχαμε τότε υποβάλει, προς διευκόλυνση προς υλοποίηση της πρότασή μου.

https://www.blogger.com/blog/post/edit/5611455583170711340/7453092378407...

Παραμένω στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση επιθυμείτε, καθώς επίσης και να συμβάλω στη δημιουργία του.