Δημήτρης Λάλος: Δημοσίευσε φωτογραφία από τα γυρίσματα του β’ κύκλου του Σασμού

 

 

Ο Δημήτρης Λάλος αυτή την περίοδο βρίσκεται στα καθημερινά γυρίσματα του δεύτερου κύκλου του Σασμού, ο οποίος θα συνεχίσει να προβάλλεται από τη συχνότητα του Alpha το Σεπτέμβριο.

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Γεροντιδάκης: Η πρώτη φωτό από τα γυρίσματα στη νέα συνεργασία με τον Σασμό

Ο «Μαθιός» μαζί με τους συμπρωταγωνιστές του Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Μαρία Τζομπανάκη,  Ορφέα Αυγουστίδη, Δημήτρη Ήμελλο, Γιώργο Αμούτζα και Ευγενία Σαμαρά ευχήθηκαν στους ακολούθους του Δημήτρη Λάλου και όλους τους τηλεθεατές της σειράς  «Καλό Μήνα» θέλοντας ίσως να δείξουν στους αγαπημένους τηλεθεατές ότι όσο εκείνοι κάνουν διακοπές το καστ συνεχίζει τα γυρίσματα της επιυχημένης σειράς για να τους απολαύσουμε το Σεπτέμβρη.

Οι καταιγιστικές και οι ανατροπές στους πρωταγωνιστές τη νέα σεζόν

Ο «Σασμός» ολοκληρώθηκε και το τελευταίο επεισόδιο καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό, χτυπώντας 42.5% στο δυναμικό κοινό και 44.1% στο σύνολο.

Ο φόνος του Άγγελου και η σύλληψη του Μαθιού έκαναν τους τηλεθεατές να ανυπομονούν για τον καινούργιο κύκλο.

Στο β’ κύκλο θα μάθουμε ποιος έκανε τον φόνο του Άγγελου, ενώ ο γάμος Βασιλικής-Μαθιού δεν ολοκληρώνεται. Ωστόσο, πώς θα διαμορφωθεί η σχέση τους και πώς θα αντιδράσει η Βασιλική όταν μάθει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον πρώην άντρα της;

Τα ερωτήματα αυτά θα απαντηθούν, ενώ αναμένεται «να συμβούν δύο ακόμα θάνατοι πολλοί γνωστών πρωταγωνιστών».

Ακόμα, η Αργυρώ όταν μάθει οτι έχει το νεφρό του πρώην αγαπημένου της, Αστέρη, πώς θα αντιδράσει και πώς θα αντιδράσει ο Σταύρος; Θα επιστρέψει στα Γιάννενα απογοητευμένος;

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης