Μαίρη Συνατσάκη: Τα πρώτα της λόγια μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

02/08/2022 | 16:39

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μαίρη Συνατσάκη. Η παρουσιάστρια το μεσημέρι της Κυριακής (31/7) ξάφνιασε τους διαδικτυακούς της φίλους, όταν ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή.

Η ίδια μετά από καιρό απουσίας από τα social media επέστρεψε με τα καλύτερα νέα και ενθουσίασε τους followers της.

Διαβάστε επίσης: Μαίρη Συνατσάκη: Η σχέση με τον Ίαν Στρατή, οι δημόσιες εμφανίσεις και η απόφαση να γίνουν γονείς

Σήμερα (2/8), δύο ημέρες μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της, η παρουσιάστρια έκανε δύο story και έλαμπε από χαρά.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι νιώθει αμηχανία επειδή τώρα όλοι γνωρίζουν τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή και προσπαθώντας να σπάσει τον «πάγο» ενημέρωσε για την κίνηση στους δρόμους.

Είπε συγκεκριμένα:

«Λοιπόν ξεπερνάω αυτή την μικρή αμηχανία που μου έχει δημιουργηθεί δυο μέρες τώρα, επειδή ξέρετε τώρα κάτι που δεν ξέρατε εδώ και μήνες και είναι σαν… νιώθω έτσι! Την ξεπερνάω! Αναφέροντας την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας δεν έχει κίνηση! Έφτασα σε χρόνο ντε ντε στο γραφείο και βρήκα να παρκάρω!

Όπου και αν έχετε πάει, να έχετε καταπληκτική διακοπή! Εγώ τώρα εδώ… Δεν ξέρω τι content θα κάνω… Ό,τι είναι να κάνω, θα κάνω».

Πάτρα: Σύγκρουση αυτοκινήτου με τρένο-Ένας τραυματίας- Δείτε ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ από την επιχείρηση απεγκλωβισμού του πρώην Λυκειάρχη

Πάτρα: Η στιγμή της σύγκρουσης συρμού του Προαστιακού με αυτοκίνητο – ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤA

Πάτρα: Τραγωδία στην Αγία Μαρίνα στα Σελλά – Άνδρας κατέρρευσε ενώ εκκλησιαζόταν

Τρεις νεκροί από σφοδρό τροχαίο δυστύχημα – Νταλίκα συγκρούστηκε μετωπικά με τζιπ

Πάτρα: Άνδρας χτύπησε σύζυγο, ανήλικα παιδιά και μητέρα – Επιτέθηκε και σε αστυνομικό

Σεισμική δόνηση αισθητή στην Πάτρα

«Απασφάλισε» η μητέρα της Μουρτζούκου: «Μέχρι να συλληφθεί η κόρη μου είχε σχέσεις με την Πόπη, διασκέδαζαν μαζί – Δέχομαι απειλές»

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο του δικηγόρου Αντώνη Παπαντωνόπουλου