Τα trends στα μαλλιά των διακοπών

Είτε ετοιμάζεστε για αποδράσεις στα νησιά, είτε μείνετε πίσω να… φυλάτε την πόλη, το καλοκαίρι έχει τις δικές του τάσεις στα μαλλιά, πάντα ανάλαφρες και αεράτες.

Αεράτα layers
Τα διάφορα αέρινα μήκη στα μαλλιά είναι ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι, αν θέλετε να αλλάξετε λίγο το look σας, χωρίς να ξεφύγετε. Το στυλ αυτό έχει αέρα ‘90s χωρίς να είναι super trendy και σίγουρα θα σας βολέψει.

Διαβάστε περισσότερα

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Ο ξακουστός θίασος «VARATE» ξανακτιπά απόψε με την τραγοδία «ΜΥΔΙΑ»

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Πάτρα: Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται στις εκβολές του ποταμού Γλαύκου – Είχε πάει για ψάρεμα (ΦΩΤΟ)