Αυτό το νησί άγγιξε το 100% πληρότητας φέτος!

02/08/2022 | 12:27

Το μικρό νησάκι απέναντι από τη Νεάπολη Λακωνίας, που την τελευταία δεκαετία γνωρίζει τεράστια ανάπτυξη, φαίνεται ότι για τον Αύγουστο είναι… πλήρες.

Αν έχετε σκοπό να επισκεφτείτε την Ελαφόνησο τον Αύγουστο και δεν έχετε κανονίσει ακόμη τη διαμονή σας, τότε μάλλον είναι σκούρα τα πράγματα, αφού το νησί έχει φτάσει στο 100% πληρότητας.

Αυτό τουλάχιστον δήλωσε στην τηλεόραση του Open η Δήμαρχος Έφη Λιάρου, η οποία ανέφερε ότι η Ελαφόνησος κερδίζει σταδιακά και ανοδικά την αγάπη και την εμπιστοσύνη του κόσμου, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα η εξεύρεση κλίνης να είναι θέμα είτε ακύρωσης, είτε… τύχης. Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τη Δήμοαρχο, η Ελαφόνησος διαθέτει κάτι λιγότερο από 5 χιλιάδες κλίνες.

Διαβάστε περισσότερα

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”