Γυναικοκτονία στην Ζάκυνθο: Συγκλονίζει ο γιος της 40χρονης - "Ελειπα, δεν πρόλαβα, το φταίξιμο είναι και δικό μας"

Το ζευγάρι έχει τρία παιδιά

Συγκλονίζει ο γιος της άτυχης 40χρονης γυναίκας που βρήκε τραγικό θάνατο από το χέρι του συζύγου της στη Ζάκυνθο.

Ο 51χρονος ατάραχος αφού ξυλοκόπησε και μαχαίρωσε την άτυχη 40χρονη τα μεσάνυχτα της Κυριακής (31/7), το πρωί πήγε κανονικά στην εργασία του σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Εκεί τον εντόπισαν οι αστυνομικοί, που είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό από τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η άτυχη γυναίκα είχε κάνει καταγγελία στη αστυνομία για ενδοοικογενειακή βία. Ο 51χρονος είχε φύγει από το σπίτι, που έμεναν μαζί. Ο άνδρας επέστρεψε όμως χθες το βράδυ. Έσπασε το τζάμι της πόρτας και εισέβαλε στο εσωτερικό. Έπειτα από έντονο καβγά, την ξυλοκόπησε και της επιτέθηκε με μαχαίρι, χτυπώντας την στο θώρακα και στον λαιμό.

Το ζευγάρι έχει τρία παιδιά, τα δύο ανήλικα, με το ενήλικο αγόρι να βρίσκεται εκτός Ζακύνθου.

Ο γιος της οικογένειας μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε η μητέρα του και με δάκρυα στα μάτια περιγράφει την σχέση που είχαν και τα όσα συνέβαιναν στο σπίτι τους.

«Ήταν η κακιά ώρα. ‘Έλειπα, δεν πρόλαβα. Συνέβαινε για αρκετά χρόνια. Το φταίξιμο είναι και δικό μας, γιατί δεν είχαμε πάρει τα απαραίτητα μέτρα και ήταν πολύ μεγάλο λάθος μας αυτό. Τα συζητούσαμε με την μάνα μου. Γύριζε στο σπίτι με τον φόβο μετά την δουλειά και τώρα αυτή την περίοδο έκανε δυο δουλειές για να τα βγάλει πέρα. Κι εγώ δεν ήμουν εδώ. Είχαμε επικοινωνία με τον πατέρα μου, απλά ήταν άνθρωπος που με την πάροδο του χρόνου η συμπεριφορά του χειροτέρευε».

 

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης