ΣΟΚ – Πάτρα: Κρεμάστηκε 22χρονος σε κοινή θέα!

 

Νεαρός έβαλε τέλος στην ζωή του σήμερα νωρίς το πρωϊ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 ένας 22χρονος στις 6 το πρωϊ μετέβη με το αυτοκίνητό του στην περιοχή της Αρόης, στον δρόμο προς Γηροκομείο και αφού κατανάλωσε ποσότητα αλκοόλ, προχώρησε στο απονενοημένο διάβημά του.

Συγκεκριμένα πήγε σε πυλώνα της ΔΕΗ και αφού έφτιαξε βρόγχο κρεμάστηκε!

Oι περαστικοί που τον ενόπισαν υπέστησαν σοκ. Κάλεσαν άμεσα την Αστυνομία που έσπευσε να κατεβάσει από την κολώνα το άψυχο σώμα του. Ενώ κλήθηκε και ασθενοφόρο για να μεταφέρει την σορό στο νοσοκομείο.

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Σκηνές… Φαρ Ουέστ: Ασύλληπτο επεισόδιο με βαριοπούλες – Παππούς και εγγονός μεταφέρθηκαν με βαριά τραύματα σε ΠΓΝΠ και Καραμανδάνειο (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε και τούμπαρε 2 αυτοκίνητα – Ζημιές και σε αγροτικές εγκαταστάσεις (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, ρόπαλο και μπετόβεργα – Τι συνέβη στο σοβαρό επεισόδιο στην οδό Σωσιπάτρου

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θλίψη για την απώλεια της εκπαιδευτικού Ειρήνης Καραβίτη