ΜέΡΑ25: “Μόνο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να μεταφέρουν τι πραγματικά συνέβη στους δρόμους”

31/07/2022 | 12:20

 

 

«… ακόμα και οι βουλευτές δεν εξαιρούνται της αστυνομικής βίας όπως είδαμε στην περίπτωση του βουλευτή ΜέΡΑ25 Κλέωνα Γρηγοριάδη» αναφέρει μεταξύ άλλων, το ΜέΡΑ25 σε ανάρτησή του σχετικά με την πορεία αλληλεγγύης για τον 34χρονο κρατούμενο Γιάννη Μιχαηλίδη, στο κέντρο της Αθήνας την περασμένη Πέμπτη. Αναφέρει επίσης ότι «είναι μόνο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα οπτικοακουστικά ντοκουμέντα απλών πολιτών που μπορούν να μεταφέρουν τι πραγματικά συνέβη στους δρόμους».

Ολόκληρη η ανάρτηση έχει ως εξής:

«Πολλά επιβεβαιώθηκαν άλλη μια φορά για την κατάσταση της δημοκρατίας στη μνημονιακή Ελλάδα της Μητσοτάκης Α.Ε., κατά τις εκδηλώσεις αλληλεγγύης στον κρατούμενο απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη, την εβδομάδα που πέρασε. Η κρατική καταστολή, που ποτέ δεν δρα αυτόβουλα αλλά πάντα υπό τις εντολές της πολιτικής ηγεσίας, κατέστησε σαφές πως ακόμα και οι βουλευτές δεν εξαιρούνται της αστυνομικής βίας όπως είδαμε στην περίπτωση του βουλευτή ΜέΡΑ25 Κλέων Γρηγοριάδης, ενώ οι αναίτιες επιθέσεις των ΜΑΤ δεν θα σταματήσουν ούτε κατά κοινοβουλευτικών κομμάτων όπως το μπλοκ του ΜέΡΑ25, πόσο μάλλον κατά πολιτικών φορέων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.

Και ενώ τα συστημικά ΜΜΕ της “λίστας Πέτσα” φρόντισαν για την πλήρη αποσιώπηση κάθε δημόσιας έκφρασης διαμαρτυρίας, και ενώ η ΕΛ.ΑΣ. συνέχισε την “παράδοση” των τερατο-κατηγορητηρίων για οποιονδήποτε είχε την ατυχία να προσαχθεί, στην Ελλάδα της Μητσοτάκης Α.Ε. είναι μόνο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα οπτικοακουστικά ντοκουμέντα απλών πολιτών που μπορούν να μεταφέρουν τι πραγματικά συνέβη στους δρόμους

https://www.zougla.gr/

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας