“Ξέμεινε” το σκάφος μεσοπέλαγα – “Λαχτάρισαν” οι τουρίστες

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κεφαλληνίας, από το Ενιαίο Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, για περιστατικό ακυβερνησίας του Ε/Π-Τ/Ρ “ΦΡΕΝΤΣΙΠ” Ν.Π. 12582, λόγω μηχανικής βλάβης, με έξι αλλοδαπούς επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή 2 ν.μ. δυτικά παραλίας πλατιάς άμμου ν. Κεφαλληνίας.
Στο σημείο έσπευσε το Ρ/Κ “ΜΑΚΗΣ” Ν. Α. 546, προς παροχή συνδρομής, ενώ το “ΦΡΕΝΤΣΙΠ” ρυμουλκήθηκε στον λιμένα Αργοστολίου συνοδεία του περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου προσέδεσε με ασφάλεια.
Από τη Λιμενική Αρχή Κεφαλληνίας, απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω  σκάφους, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση σχετικού βεβαιωτικού εγγράφου, ενώ από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
 

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι βραδινές εκδηλώσεις, κανονικά οι πρωινές

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Πάτρα: Γερό τρακάρισμα στα Μποζαΐτικα – Ενεπλάκησαν τρία οχήματα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Καταγγελία-σοκ από μητέρα αυτιστικού παιδιού – Εκπαιδευτικός του έριξε χαστούκια – Δικογραφία από την ΕΛ.ΑΣ

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 34χρονης από την Πάτρα δύο εβδομάδες μετά τον τοκετό – Τι έδειξε η Ιατροδικαστική