Πάτρα: 6 μήνες από τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας – Τελέστηκε το μνημόσυνό της

Έξι μήνες συμπληρώθηκαν από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή η 9 ετών Τζωρτζίνα Δασκαλάκη, στο Νοσοκομείο Παίδων “Π. & Α. Κυριακού”, στην Αθήνα.

Η γιαγιά της Ελένη Λεγάτου, η θεία της Δήμητρα Πισπιρίγκου και ο πατριός της μαμάς της, ήταν εκείνοι που βρέθηκαν στο μνήμα του αδικοχαμένου παδιού στο Κοιμητήριο των Συχαινών, για το μνημόσυνο των 6 μηνών.

Παρόντες, σύμφωνα με πληροφορίες, και δύο στενοί φίλοι της 33χρονης μητέρας που κατηγορείται για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της.

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Νέο “χτύπημα” της Δίωξης Ναρκωτικών – Χειροπέδες σε μάνα και γιο

Πάτρα: Τον πλάκωσαν στο ξύλο με ρόπαλα – Μία σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” ο Λευτέρης Κακουλίδης